Bakanlık duyurdu! Çok sayıda personel alınacak... Eskişehir, Bursa, Kütahya, Afyon da var

Bakanlık duyurdu! Çok sayıda personel alınacak... Personel alımı yapılacak iller arasında Eskişehir, Bursa, Kütahya, Afyonkarahisar da var...

İŞ İLANLARI 01.06.2022, 15:16 01.06.2022, 16:23
Bakanlık duyurdu! Çok sayıda personel alınacak... Eskişehir, Bursa, Kütahya, Afyon da var

İçişleri Bakanlığı'ndan personel alımı ilanı... Türkiye genelinde 3 bin 546 personel alınacağı açıklandı. Personel alımı yapılacak iller arasında Eskişehir, Bursa, Kütahya, Afyonkarahisar da var... İşte detaylar... 

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile Ek ve Değişiklikleri çerçevesinde; İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı emrinde istihdam edilmek üzere boş pozisyon unvanlarına toplam 3 bin 546 adet personel alımı yapılacağı açıklandı. 

Eskişehir'de hangi personeller işe alınacak? 

Yapılan açıklamaya göre, Eskişehir'de işe alınacak personeller şöyle: 1 sosyal çalışmacı, 22 büro personeli, 4 koruma ve güvenlik görevlisi, 13 destek personeli. 

Bursa'da hangi personeller işe alınacak? 

Bursa'da işe alınacak personeller şöyle: 3 sosyal çalışmacı, 27 büro personeli, 4 koruma ve güvenlik görevlisi, 15 destek personeli. 

Kütahya'da hangi personeller işe alınacak?

Kütahya'da işe alınacak personeller şöyle: 1 sosyal çalışmacı, 12 büro personeli, 4 koruma ve güvenlik görevlisi, 6 destek personeli. 

Afyonkarahisar'da hangi personeller işe alınacak? 

Afyonkarahisar'da işe alınacak personeller şöyle: 1 sosyal çalışmacı, 21 büro personeli, 3 koruma ve güvenlik görevlisi, 8 destek personeli. 

İçişleri Bakanlığı personel alımı ilanı ile ilgili tüm detaylar ve başvuru şartlarına ulaşmak için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@