banner163

Eskişehir'in konuştuğu aday Prof.Dr. Ayşen Gürcan Midas'ın Konukları'nda... "Unakıtan, Avcı, Dönmez ve ben... İşte kanıtı"

Eskişehir'de en çok konuşulan adaylardan eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, AK Parti Eskişehir Milletvekili adayı Prof.Dr. Ayşen Gürcan, Midas'ın Konukları'nda Hakkı Kutlu'nun sorularını yanıtladı. 

PROGRAMLAR 03.05.2023, 15:03 04.05.2023, 14:32

AK Parti Eskişehir Milletvekili aday listesinde, Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Fatih Dönmez'in ardından ikinci sırada aday gösterilen eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof.Dr. Ayşen Gürcan Midas'ın Konukları'nda Hakkı Kutlu'nun sorularını yanıtladı. 

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi mezunu olan Prof.Dr. Ayşen Gürcan Eskişehir'de geçirdiği yılları anlattı, Eskişehir'e ve yaklaşan seçimlere ilişkin de önemli değerlendirmeler ve açıklamalarda bulundu. 

14 Mayıs seçiminin önemini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Eskişehir'e verdiği önem konusunda da konuşan Prof.Dr. Ayşen Gürcan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'e iki bakanı daha aday gösterdi" yorumlarını da değerlendirdi. 

Programın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@