Güney Marmara kimi seçecek? - 4. Bölüm Bursa

medyamidas.com'dan "Güney Marmara kimi seçecek?" belgeseli 4. bölüm... Bursa kimi seçecek?

PROGRAMLAR 02.05.2023, 16:10 02.05.2023, 16:13

medyamidas.com'dan "Güney Marmara kimi seçecek?" belgeseli 4. bölüm... Bursa kimi seçecek?

Balıkesir, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Afyonkarahisar'ı ele aldığımız belgeselin ilk bölümünde Eskişehir ve Bilecik'i, ikinci bölümünde Afyonkarahisar ve Kütahya'yı, üçüncü bölümünde de Balıkesir'i ele almıştık.

Dördüncü bölümde Bursa'da 14 Mayıs seçimleri öncesi siyasi dengeler ve tercihleri masaya yatırdık.

14 Mayıs seçimleri öncesinde, büyümeyi ve istikrarı bırakmama konusunda ısrarcı bir Türkiye için hazırladığımız belgeselde, gelecekte yeni yatırımlar için İstanbul ve Kuzey Marmara'nın yetersiz bir konum teşkil edileceği öngörülürken, yeni cazibe merkezi olarak öngörülen Güney Marmara'yı ele aldık. Balıkesir, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Afyonkarahisar Türkiye'nin istikrarına yeni katkılar sunabilecek şehirler olarak sıralanıyor.

Bu belgeselde 14 Mayıs seçimleri öncesindeki siyasi dengelerine ve tercihlerine göz atacağız.

Belgeselimizin dördüncü ve son bölümünde Bursa var...

Bursa'da 2018 seçimlerinde nasıl bir tablo ortaya çıkmıştı? 2018 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Meral Akşener Bursa'da ne kadar oy almıştı? Şimdi 14 Mayıs'ta Balıkesir'in tercihi hangi yönde olacak? Recep Tayyip Erdoğan mı önde, Kemal Kılıçdaroğlu mu? Bursa'da öne çıkan milletvekili adayları kimler? Hangi partiler önde görünüyor? Hangi partilerin listelerindeki isimler tartışılıyor? Bursa'da siyasi dengeler nasıl şekillenecek? Bursa kamuoyunun adayları bakışları nasıl?

Belgeselimizin 4. bölümünü aşağıdaki videodan ve youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@