Bakan Koca paylaştı... O hemşireye beğeni yağıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir hemşirenin paylaşımını retweet'leyip açıklama yaptı... O hemşirenin paylaşımına sosyal medyada beğeni yağmaya başladı.

SAĞLIK 16.06.2021, 15:01 16.06.2021, 15:12
Bakan Koca paylaştı... O hemşireye beğeni yağıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından bir günde 224 kişiye aşı yaptığını söyleyen sağlık görevlisine teşekkür ettiği bir paylaşımda bulundu. Bakan Koca, paylaşımında, "Aşı yapan ellerinize sağlık. Bu fedakârlıklar unutulmayacak" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca paylaştı ve teşekkür etti... "Bu fedakârlıklar unutulmayacak"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'de görev yaptığı öğrenilen Hemşire Sabire Elen'in "Bu kız bugün 224 kişiye aşı yaptı" paylaşımını twitter'da retweetledi ve paylaşımına, "Bu kız bugün 224 kişiye aşı yaptı.” Aşı ekibinden bir arkadaşımız dün böyle bir tweet atmış. Ardından, şu duygusunu paylaşmış: “Son günlerde o kadar çok aşı yaptım ki, dışarı çıkınca herkesin yüzü tanıdık geliyor.” Aşı yapan ellerinize sağlık. Bu fedakârlıklar unutulmayacak" notunu düştü. 

"Ünlü oldum galiba" yazmıştı, gerçekten ünlü oldu 

Bakan Koca'nın bu paylaşımı sonrasında, Sabire Elen'in paylaşımına beğeni ve yorum yağmaya başladı. Sabire Elen'in bir paylaşımında da, "Oturduğum yerdeki semt Polikliniğine görevlendirildim. Bugün de bilmem kaç kişiye aşı yaptığım için şuan herkesin yüzü tanıdık geliyor. Hatta biraz önce trafikteki aracın birisi korna basıp bana el salladı. Muhtemelen bugün aşıladığım kişilerden biriydi. Ünlü oldum galiba" ifadelerinin yer aldığı görüldü... 

Bakan Koca'nın paylaşımı sonrasında sağlık çalışanı Sabire Elen'in paylaşımlarına beğeni yaparken, takipçi sayısı da artmaya başladı... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@