Bakan Koca süre verdi: Bir hafta sonra...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni açıklama ve paylaşımlar...

SAĞLIK 27.07.2021, 21:44 28.07.2021, 12:48
Bakan Koca süre verdi: Bir hafta sonra...

Bakan Koca Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda salgınla ilgili süre verdi. Bakan Koca açıklamasında; "Günlük vaka sayısı 20 bine yaklaştı. Salgınla mücadelenin kurallarına uyarsak ortalama bir hafta sonra sonuç almaya başlar, aşımızı yaptırırsak salgına son vermek için harekete geçmiş oluruz. İlk doz aşılar gibi, zamanı gelmiş ikinci ve üçüncü doz aşılar da son derece önemli" dedi.

Beyazıt Öztürk: “Normalleşmek için bilime ve aşıya güvenin”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, "Kolları Sıvıyoruz" sloganıyla yürütülen Covid-19 aşılama kampanyası kapsamında hazırlanan, sanatçı Beyazıt Öztürk’ün vatandaşları aşı olmaya çağırdığı kamu spotunu paylaştı. "Kolları Sıvıyoruz" sloganıyla yürütülen kamu spotunda Beyazıt Öztürk, “Hiçbirimizin yapısı birbirimizden ayrı kalmaya, hayatı kısıtlamalarla yaşamaya uygun değil. Bugünleri bir daha yaşamamak için aslında yapmamız gereken şey çok basit. Normalleşmek için bilime ve aşıya güvenin” dedi.

Sevcan Orhan da aşınızı olun dedi

Bakan Koca Beyazıt öztürk dışında sanatçı Sevcan Orhan'ın da çekilen videosunu paylaştı.Sevcan Orhan videoda, "Aşılar uygulanmaya başladığından beri hastaneye yatış ve can kaybı oranı ne kadar azaldı farkında mısınız? Herkes aşı olduğunda bizi çok daha güzel günler karşılayacak. Lütfen, siz de aşınızı olun." diye seslendi.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@