banner163

Çifteler, Mahmudiye ve Han'a gitti

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge, Çifteler, Mahmudiye ve Han'da ziyaretler gerçekleştirdi...

SAĞLIK 06.12.2021, 13:23
Çifteler, Mahmudiye ve Han'a gitti

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge Mahmudiye, Çifteler ve Han'daki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek inceleme ve değerlendirmelerde bulundu. 

Mahmudiye, Çifteler ve Han'daki sağlık kuruluşları, İlçe Devlet Hastaneleri ile birlikte Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını inceleyerek hastane Başhekimlerinden ve müdürlerden bilgi alan Prof. Dr. Bilge,  hastanelerdeki acil servisleri ve yatarak tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Vaka sayısındaki artış konusunda uyarı

Hastalarla sohbet edip,  Covid-19 Hastalığı hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Bilge; Son zamanlarda vaka sayılarında artış olduğunu bu nedenle kış mevsimiyle birlikte tedbirlerin sıkılaştırılması gerektiğini belirtti. Uğur Bilge, "Kapalı ortamlarda daha fazla vakit geçireceğimizden dolayı maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalıyız. Halkımız aşı olmayı ihmal etmemeli ve mRNA aşısı olmuş, üzerinden 6 ay zaman geçmiş 18 yaş ve üzeri vatandaşlarımız hatırlatma dozunu istedikleri aşı türünden yaptırabilirler" dedi.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge ayrıca ilçelerdeki hizmet binalarının fiziki şartlarıyla birlikte kullanılan tıbbi cihazlara da bakıp, daha önce tespit edilen eksik ve noksanların giderilmesi aşamalarını yerinde gördü. Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcıları Uzm. Dr. Fatih Torlak ve İsa Melih Batur da Prof. Dr. Bilge'ye eşlik etti.

Kaymakam Başoğlu ve Belediye Başkanı Şanlı'ya ziyaret

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge ve beraberindeki heyet İlçelerdeki sağlık kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerin akabinde Han Kaymakamı Hakan Başoğlu ve Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı’ya da nezaket ziyaretinde bulundu.
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@