banner163

Eskişehir'deki okulda 150 temaslı öğretmen ve öğrencinin durumu belli oldu!

Eskişehir'de koronavirüs vakasına rastlanan okuldaki temaslı toplam 150 öğrenci ve öğretmenin durumu netleşti... Okul Müdürü'nden açıklama geldi...

SAĞLIK 16.03.2021, 13:51 16.03.2021, 14:11
Eskişehir'deki okulda 150 temaslı öğretmen ve öğrencinin durumu belli oldu!

Eskişehir'de Şehit Murat Tuzsuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir öğretmen ve 3 öğrenci de koronavirüs tespit edilmesinin ardından okul karantinaya alınmış, temaslı öğrenciler ve öğretmenlere de test uygulanmıştı. 

"Temaslı olan 83 öğrenci ve 67 öğretmende pozitif vakaya rastlanmadı"

Okul Müdürü Veli Kutlu, okulun web sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, temaslı oldukları belirlenen 83 öğrenci ve 67 öğretmen arasında pozitif vakaya rastlanmadığını açıkladı. 

Veli Kutlu yaptığı açıklamada, "Bir öğretmenimizde pozitif vaka çıkması ve ardından okulumuzda yapılan sınavların iptal edilmesi, yüzyüze eğitime 10 gün ara verilmesiyle ilgili yaşanan süreçte bir öğretmenimizle birlikte 3  öğrencimizde pozitif vaka tespit edilmiştir. Sınavlara katılan 83 öğrencimiz ve 67 öğretmenimiz de temaslı olarak kaydedilmistir. Temaslı olarak kaydedilen öğrenci ve öğretmenlerimizde pozitif vakaya rastlanmamıştır. Eğitim öğretim sürecimiz online (uzaktan) olarak devam etmektedir. Tüm öğrencilerimize velilerimize ve öğretmenlerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@