Eskişehir'in mutasyonlu hali!

Koronavirüsün mutasyonlu halinin görüldüğü ve çok sayıda kişinin yeniden karantinaya alındığı Eskişehir'de endişeleri daha da artıran görüntüler...

SAĞLIK 09.02.2021, 18:21
Eskişehir'in mutasyonlu hali!

Eskişehir’de gün içinde artan sıcaklıklar, güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte, Eskişehir'de de görülen mutasyona uğramış koronavirüs vakalarına rağmen bazı bölgelerde büyük yoğunluk yaşandığı ve sosyal mesafeye dikkat edilmediği görülüyor.

Kendisini sokağa atan, sosyal mesafeye dikkat etmeyen vatandaşlar, tedirginlik yaşatan görüntülere sebep oluyor.

Hamamyolu'nda sıkıntı büyük!

Özellikle Hamamyolu Caddesi ve çevresinde büyük bir yoğunluk yaşanırken, sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat edilmediği görülüyor. 

 

Hava güzel ama mutasyonlu virüs de var

Eskişehir’de bugün hava sıcaklığının 17 dereceye kadar çıkmasıyla, birçok cadde ve sokağı kalabalıklar doldurdu. Bütün uyarılara rağmen çok sayıda vatandaş, çocukları ile birlikte park ve bahçelerde gezip, alışveriş yapıp sosyal mesafeyi adeta umursamadı. Ülkedeki birçok şehirde olduğu gibi Eskişehir'de de son günlerde mutasyona uğramış korona virüs vakalarının çoğalmasını umursamayan vatandaşlar günün sonuna kadar dışarıda vakit geçirdi. Birçok bölgede sosyal mesafeye uyulmadığı gözlenirken, yan yana oturup sohbet eden, parklarda yiyecek tüketen, maskeleri belirtilen titizlikte takmayanlar dikkatlerden kaçmadı.


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@