Korona vaka haritası güncellendi... İşte kritik durumdaki Eskişehir'de son durum!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre haftalık koronavirüs vaka sayısındaki son verileri açıkladı... İşte kritik durumdaki Eskişehir'de son durum!

SAĞLIK 26.04.2021, 20:06 26.04.2021, 21:52
Korona vaka haritası güncellendi... İşte kritik durumdaki Eskişehir'de son durum!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre haftalık koronavirüs vaka sayısındaki son verileri açıkladı... Eskişehir'de geçtiğimiz haftaya göre düşüş olduğu görüldü. 

Eskişehir'de vaka oranında düşüş oldu, ancak halen yüksek 

Eskişehir'deki oranın geçtiğimiz haftaya göre düştüğü görüldü. Önceki hafta her 100 bin kişide 524,85 vaka oranı olan Eskişehir, 10 - 16 Nisan arasındaki verilere göre her 100 bin kişide 605,85 vaka oranı ile nüfusuna göre en çok vaka görülen iller arasında 9'uncu sırada yer almıştı. Son açıklanan haritada ise, Eskişehir'de her 100 bin kişide 535,87 vaka oranı olduğu ve geçen haftaya göre düşüş olduğu görüldü. 

Bakan Koca paylaşımında, "İllerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısını gösteren insidans haritamızı aşağıda görebilirsiniz. Tedbir ve kısıtlamalar etkisini daha çok gösterecek" dedi. 

Bakan Koca, sonraki paylaşımında da, "Evimiz en güvenli kalemiz. Bir süre mücadeleyi evimizden sürdüreceğiz. Bu fedakarlığın sonu bayram olsun" ifadelerine yer verdi. 

İllere göre haftalık vaka sayısı haritası... Haritayı büyültmek için üzerine tıklayın 

Vaka sayılarında bölgede son durum... Hangiller illerde azaldı, hangilerinde arttı? Detaylar için tıklayın 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@