Koronavirüste son durum açıklandı! Eskişehir 2'nci sırada!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illerde 100 bin nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasını paylaştı. Eskişehir'de vaka sayılarında önemli gelişme...

SAĞLIK 06.07.2021, 12:33 14.07.2021, 16:05
Koronavirüste son durum açıklandı! Eskişehir 2'nci sırada!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illerde 100 bin nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasını paylaştı.

Eskişehir, vaka sayısı en çok azalan ikinci il oldu

Son bir haftada vaka sayısı en çok azalan iller Gümüşhane, Eskişehir, Artvin, Denizli ve Bartın oldu. Eskişehir'de geçtiğimiz hafta 100 bin kişideki vaka sayısı 112,85 iken, son tabloda 81.34 olarak açıklandı. Bu verilerle Eskişehir'deki vaka sayılarında büyük düşüş olması ve 100'ün altına düşülmesi sevindirdi. 

Eskişehir vaka sayısında yine de ilk 10'da

Öte yandan, büyük düşüş olmasına rağmen Eskişehir vaka sayısı yüksekliğinde ilk 10 il arasında yer almayı sürdürüyor. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İllerimizde 100 bin nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte görebilirsiniz. Salgının sonu aşı ile geliyor. Yarına bugünden daha güvenli bakabilmek için aşınızı olun. Son bir haftada vaka sayısı en çok azalan illerimiz, Gümüşhane, Eskişehir, Artvin, Denizli ve Bartın. Salgının sonu aşı ile geliyor. Yarına bugünden daha güvenli bakabilmek için aşınızı olun" ifadelerini kullandı.

Haritayı üstüne tıklayarak büyültebilirsiniz

Bölgede çarpıcı tablo! Kütahya, Eskişehir ve Balıkesir dikkat çekiyor... Okumak için tıklayın

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@