Türkiye bu paylaşımı konuşuyor

Ailesiyle birlikte koronavirüse yakalanan Erkam Aslanoğlu'nun yaptığı paylaşım sosyal medyada çok konuşuluyor ve paylaşılıyor...

SAĞLIK 27.03.2021, 20:24 27.03.2021, 20:39
Türkiye bu paylaşımı konuşuyor

Ailesiyle birlikte koronavirüse yakalanan Erkam Aslanoğlu'nun tedavi sürecini ve yaşadıklarını anlattığı twitter'daki paylaşımları sosyal medyada büyük ilgi gördü, çok paylaşılıyor... İşte Aslanoğlu'nun o paylaşımları... 

"Siyasi bir paylaşım değil... Anlatmazsam sorumlu hissedeceğim bir durum"

"Merhaba arkadaşlarım. Ben siyasi paylaşım yapmaktan ve siyasi söylemlerde bulunmaktan nefret eden biriyim. Bu paylaşımım da bir siyasi paylaşım değil anlatmadığımda sorumlu hissedeceğim bir durum. Yaklaşık on beş gün evvel ailecek covid testi olduk ve pozitif çıktı..."

Her gün arayıp kontrol ettiler, tüm ihtiyaçlarımızın karşılanacağı söylendi 

"İstanbul'daki evimize filyasyon ekibi gerekli ilaçları getirdi ve tedavi süreci başladı. Her gün arayıp kontrol ettiler, kaymakamlık arayıp gerekli bütün ev ihtiyaçlarımızı karşılayacağını söyledi... Süreç bu şekilde ilerlerken..."

"Annemin durumu kötüleşti, devlet hastanesinde tedavi gördük"

"...annemin durumu kötüleşti ve hastaneye yatırmamız gerekti. Ben de yanında refakatçi olarak kaldım. Tam 11 gün annemle ve sonradan gelen babamla birlikte hastanede tedavi gördük. Hastane sıradan bir devlet hastanesiydi..."

"Özel hastanelerden farksızdı..."

"İmkanlar bu vakte kadar gördüğümüz özel hastanelerden farksızdı. Üç öğün son derece sağlıklı ve kaliteli yemek, ara öğünler, odanın her gün temizlenmesi, çarşaf-yorganın değişip temizlenmesi, odanın ısısı ve sıcak, sorunsuz su sistemi, son derece ilgili doktor ve hemşireler..."

"Bir aile merhametiyle ilgilendiler bizimle... Bir lira bile almadan..."

"Hastaneye yattığımız ilk günden son güne kadar gerçekten bir aile merhametiyle ilgilendiler bizimle. Ve hastaneden dün çıkarken testlerimizi yapıp bizi evimize uğurladılar. Bir lira bile para almadan bu hizmeti bize ve bizim gibi tüm Türk toplumuna verdiler, veriyorlar..."

"Hamasi bir söylemle sormuyorum... Dünyanın hangi ülkesinde böyle insan öncelikli, sağlık sistemi var?"

"Ben bu hizmeti çok kutsal buluyorum ve şükrediyorum. Hamasi bir söylem niyetiyle asla sormuyorum bu soruyu. Dünyanın hangi ülkesinde böyle bir insan öncelikli, sağlık sistemi var? Sebep olan herkesin ellerinden defalarca öpüyorum..."

"Şehir dışında karantinadayım... Filyasyon ekibi arayıp ilaç getirmek istedi"

"Nihayetinde ben dün olduğum test sonucunda hala pozitif olduğumu öğrendim, şehirdışındaki evime karantinaya çekildim. Filyasyon ekibi arayıp ilaç getirmek istediklerini söylediler. Lütfen zahmet etmeyin, ailem ilacımı getirebilir dedim. Çünkü gelecekleri yer bir dağ evi..."

"Buna rağmen görevlerinin bu olduğunu söyleyip gelip tedavimi uyguladılar... İnsanı yaşatan sistem..."

"...geldiklerinde toprak yoldan geri çıkamayabilirler. Buna rağmen görevlerinin bu olduğunu söyleyip gelip gerekli tedavimi uyguladılar. İnsanı yaşatan sistem, dünyanın ihtiyaç duyduğu en büyük gerçek. Her şey için çok teşekkür ederim, çok..."

Erkam Aslanoğlu'nun bu paylaşımları sosyal medyada çok sayıda beğeni alırken, paylaşılmaya ve konuşulmaya devam ediyor... Siz de yorumlarınızı haberimizin altına yazabilirsiniz... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@