250. doğum gününü kutladılar

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, 250'nci doğum gününü özel bir konserle kutladı...

SANAT 17.10.2021, 14:37 17.10.2021, 14:46
250. doğum gününü kutladılar

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası her hafta dinleyici ile buluştuğu konserlerde bu hafta Ludwig van Beethoven’in 250. doğum gününü kutladı... 

Orkestrayı Nil Venditti yönetti, solist sanatçı Gökhan Aybulus oldu  

Türk-İtalyan orkestra şefi Nil Venditti’nin yönettiği konserde, konuk solist olarak piyano sanatçısı Gökhan Aybulus sahne aldı. Beethoven’ın eserlerinin dinleyici ile buluştuğu konsere, sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Büyükerşen konsere torunuyla geldi 

İlk günden biletlerin tükendiği konsere Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, torunu Çağla İşçibaşı ile katıldı. İtalyan Büyükelçiliği Müsteşarı Gianmarco Macchia da genç şef Nil Venditti’yi izleyenler arasında yer aldı. Konser sonrasında Orkestra Şefi Nil Venditti ve piyano sanatçısı Gökhan Aybulus’a plaketlerini takdim eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Beethoven’ın muhteşem eserlerini seslendirerek Eskişehirlilere unutulmaz bir gece yaşatan sanatçılara teşekkür etti.

Senfoni Orkestrası 22 Ekim Cuma günü saat 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda Orkestra Şefi İbrahim Yazıcı’yı ve konuk solist Selva Erdener’i ağırlayacak.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@