Acı kayıp... İbrahim Kalın duyurdu

Türk edebiyatının önemli kalemlerinden, roman ve oyun yazarı Emine Işınsu Öksüz, hayatını kaybetti... Acı haberi Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın duyurdu..

SANAT 05.05.2021, 11:44 05.05.2021, 11:52
Acı kayıp... İbrahim Kalın duyurdu

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türk edebiyatının güçlü kalemlerinden Emine Işınsu'nun hayatını kaybettiğini  sosyal medya hesabından duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Türk edebiyatının güçlü kalemlerinden Emine Işınsu hanımefendiye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.Sancı, Azap Toprakları, Çiçekler Büyür gibi güzel eserler ve sadaka-yi cariyeler bıraktı geride. Mekanı cennet, makamı âli olsun."

Eşi olan yazar Prof. Dr. İskender Öksüz, 83 yaşındaki usta kalemin vefatına ilişkin Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Az önce eşim Emine Işınsu'yu kaybettim." ifadesini kullandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan başsağlığı mesajı
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan paylaşılan mesajda "Edebiyatımızın değerli kalemlerinden Emine Işınsu’nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@