banner163

Açılış Prof.Dr. Nabi Avcı'dan... "Çok yakıştı"

Konya Kitap Günleri’nin açılış konuşmasını yapan Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı, düzenlenen imza gününde de okuyucuları ile buluştu...

SANAT 17.10.2021, 14:18 17.10.2021, 18:41
Açılış Prof.Dr. Nabi Avcı'dan... "Çok yakıştı"

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Konya Kitap Günleri’nin açılışı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kitap Günleri süresince Konya’da adeta bir kültür bayramı yaşanacağını belirterek, “Konya Kitap Günleri’ne gelen misafirlerimiz, kitaplarla birlikte sevdikleri yazarların imza günlerine, konferanslara, tiyatrolara, şiir dinletilerine, söyleşilere katılabilecek. Hem Konya’mızdan hem de tüm Türkiye’den kültür-sanat insanlarını, kitapseverleri Konya’mızdaki bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum.” dedi.

“Beş üniversitesi olan bir şehre çok yakıştı"

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı da açılışta yaptığı konuşmada, "Beş üniversitesi olan bir şehre çok yakıştı bu organizasyon. İnşallah daha da büyüyerek devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Nabi Avcı, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza hem bu ve bundan önceki kültür faaliyetlerinin organizasyonundaki gayretleri için hem de böyle güzel bir kültür merkezini Konya’mıza, Türkiye’mize kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Bu Kitap Günleri de Konya’ya çok yakışıyor. Hazreti Pir’in pergel metaforunu hatırlarsanız. Şimdi gençlerimiz bir ayaklarını sapasağlam yola basarken burada 250’yi aşkın yayınevinin sunduğu dünya kültürüne ait farklı kültürlere ait pek çok eserle tanışmış olacaklar. Beş üniversitesi olan bir şehre çok yakıştı bu organizasyon. İnşallah daha da büyüyerek devam edecek. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” açıklamalarını yaptı.

İmza Günü'nde okuyucuları ile buluştu

Prof.Dr. Nabi Avcı ayrıca düzenlenen imza gününde okuyucuları ile bir araya geldi, kitaplarını imzaladı ve sohbet etti... 

Açılışın ardından Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Gazeteci Nedim Şener ve Tarihçi Prof. Dr. Erhan Afyoncu’nun katıldığı panel de gerçekleştirildi.



 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@