banner163

Anadolu Üniversitesi'nin ödüllü yarışmasına başvurular sürüyor

Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen Öykü Yarışmasına başvurular sürüyor...

SANAT 02.06.2022, 19:14
Anadolu Üniversitesi'nin ödüllü yarışmasına başvurular sürüyor

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde yer alan Çevrimiçi Kitap Topluluğu tarafından Açıköğretim Sistemi 40. Yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Öykü Yarışması’na başvurular devam ediyor. “Yaşam Boyu Öğrenmede Engelli Bireyler” konulu yarışmaya katılım için son tarih 30 Temmuz Cumartesi günü olarak belirlenirken yarışma sonucunda ilk üç kişiye tablet bilgisayar, dereceye giren 10 kişiye ise Açıkögretim Türk Klasikleri kitap seti hediye edilecek.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde kayıtlı öğrenci veya mezunların katılabildiği yarışmanın seçici kurulu Prof. Dr. Mehmet Mahur Tulum, Doç. Dr. Zülfükar Bayraktar ve Doç. Dr. Gökhan Tunç’tan oluşuyor. Yarışmaya katılım için adayların öykülerini [email protected] e-posta adresine 30 Temmuz 2022 saat 23.59’a kadar göndermeleri gerekiyor. Yarışmaya katılmak isteyen adaylar ayrıntılı bilgiye http://ana.do/3KK bağlantısından erişebilir.

“Değişen Hayatlar” Kısa Film Yarışması için son tarih 30 Temmuz

Açıköğretim Sistemi Çevrimiçi Sinema Topluluğu tarafından Açıköğretim 40. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Değişen Hayatlar” konulu kısa film yarışmasına başvurular da sürüyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi öğrenci ve mezunlarının katılımına açık olan yarışmaya son başvuru tarihi 30 Temmuz 2022 Cuma Günü saat 17.30.  Seçici kurulu Prof. Dr. E. Nezih Orhon, Öğr. Gör. Dr. Meltem Cemiloğlu ve Yönetmen Çiğdem Vitrinel’den oluşan yarışmanın ödülleri de ilk üçe girenler için tablet bilgisayar, dereceye giren 10 kişi için de Açıköğretim kitap seti olarak açıklandı.

“Değişen Hayatlar” konulu kısa film yarışması; iklim değişikliği, salgın, mülteci sorunu gibi son yıllarda hayatımızı etkileyen, değiştiren sorunlara ve süreçlere dikkat çekmeyi; bu durumlarla ilgili farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Adaylar yarışmaya temaya uygun olmak şartıyla kurmaca, belgesel, deneysel, animasyon vb. türlerinde her biri 5 dakikayı geçmeyecek en fazla iki eserle katılabilir. Eserlerin daha önce herhangi bir yerde gösterilmemiş ve ödül almamış olması kaydıyla son başvuru tarihine kadar [email protected] e-posta adresine gönderilmesi gerekiyor. Yarışmaya ilişkin katılım koşulları ve teknik şartlar gibi bilgilere http://ana.do/3IC bağlantısından erişilebilir.

Her iki yarışmanın da sonuçlarının açıklanacağı ve ödül töreninin yapılacağı tarihler önümüzdeki günlerde ilan edilecek.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@