Bahçeli'den Tamer Karadağlı'ya destek telefonu

MHP lideri Devlet Bahçeli, Tamer Karadağlı'ya destek telefonu etti...

SANAT 11.10.2021, 21:31 11.10.2021, 21:47
Bahçeli'den Tamer Karadağlı'ya destek telefonu

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, son günlerde Altın Portakal ödüllerinde oyuncu Nihal Yalçın'la yaşadığı durum nedeniyle gündemde olan sinema ve tiyatro oyuncusu Tamer Karadağlı’yı telefonla arayarak kendisine yönelik terör örgütü odakları ve siyasi uzantılarının tutumları karşısında, yanlarında olduklarını belirterek tebrik etti. Tamer Karadağlı "Polisimize askerimize kurşun sıkan PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan insanım. Onlara sormak lazım. Öcalan'ın teröristbaşı olduğunu söyleyebiliyor musunuz diye" ifadelerini kullanmıştı..

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir Twitter hesabından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Altın Portakal Ödül törenindeki tutumu nedeniyle Tamer Karadağlı'yı arayarak, destek mesajında bulunduğunu söyledi. 

İsmail Özdemir’in Twitter hesabında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sayın Genel Başkanımız, sinema ve tiyatro oyuncusu Sn. Tamer Karadağlı’yı telefonla arayarak kendisine yönelik terör örgütü odakları ve siyasi uzantılarının tutumları karşısında, yanlarında olduklarını belirtmiş ve Sn. Karadağlı’yı tebrik etmişlerdir. Görüşmede Sayın Genel Başkanımız, Sayın Karadağlı’nın, Türk Milleti’nin iftihar ettiği bir sanatçı olduğunu ifade etmişlerdir. Sayın Genel Başkanımız, sanat camiasında yer alarak, ülke ve millet hassasiyetinin, toplumsal huzurumuzun, milli birlik ve beraberliğimizin korunması karşısında duranlara Sn. Karadağlı’nın gösterdiği sorumlu, sağduyulu ve cesur davranışında yalnız olmadıklarını söylemişlerdir."
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@