banner163

“Bir Emirdağ filmi” vizyona girdi

Çekimleri Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde yapılan komedi filmi ''Me Nokta Ali'' vizyona girdi...

SANAT 24.09.2021, 11:35
“Bir Emirdağ filmi” vizyona girdi

Daha önce Mayıs ayında izleyiciyle buluşmayı hedefleyen "Me Nokta Ali" filmi, korona virüs pandemisi nedeniyle vizyon tarihini ertelemek zorunda kalmıştı. Film, bugün (24 Eylül 2021) itibariyle vizyona girdi. 

Yönetmenliğini Engin Akyıldırım'ın yaptığı ve senaryosunu Uğur Karakuzu'nun kaleme aldığı komedi filminin başrollerinde İlkin Oğuzhan Çakır ve Merve Sevi yer alıyor. İkiliye diğer rollerde Ayhan TaşNaci Taşdöğen, Hacı Ali Konuk, Muzaffer Uzunyılmaz, Erol Taşcı, Yaşar Şengül, Tahsin Taşkın, Orçun Kaptan, Burçak Kabadayı ve Sefa Ok eşlik ediyor.

Oyuncu kadrosundan çok memnun olduğunu ve senaryosunda hayal ettiği karakterleri kusursuz ve tam istediği gibi yansıtan usta oyunculara da teşekkürü borç bildiğini vurgulayan Uğur Karakuzu “ Yolum uzun. Her tarzda çalışmam olacak. Komedide imzamı attıktan sonra hedefim sınırların dışına çıkarak dünya çapında büyük filmler yapmayı hedefliyorum” dedi.

Me Nokta Ali filminin konusu 

Me Nokta Ali, nüfus müdürlüğü çalışanının ismini yanlış yazmasıyla bu farklı adına kavuşan Me Nokta Ali'nin hikâyesini anlatıyor.

Me Nokta Ali nüfus müdürlüğünde çalışan bir memurun bebekken ismini yanlış yazmasıyla hayata bir sıfır geride başlayan, şanssız, uğursuz aklına gelen her şeyi pat diye söyleyen bir gençtir. Dedesinin vefatından sonra şehirde bir hastaneye çalışmak için girer. Hastaneyi birbirine katan Me nokta Ali bir de aşık olacaktır.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@