banner163

Cem Yılmaz bir NFT'sini hediye etti... Diğerleri satışta

Cem Yılmaz, NFT koleksiyonundaki eserlerden birini hediye etti. Diğerlerinin satışı ise devam ediyor...

SANAT 15.10.2021, 22:33
Cem Yılmaz bir NFT'sini hediye etti... Diğerleri satışta

NFT pazarına yönelik ilgisiyle gündeme gelen Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde 3 adet eseri sayesinde 160 bin TL’den fazla gelir elde etti. Koleksiyonundaki geriye kalan NFT’lerin satışına OpenSea platformunda devam eden ünlü komedyen, dijital sanat eserlerinden birini Refik Anadol’a hediye etti.

Refik Anadol, NFT olarak satışa sunduğu ürünler için yüksek fiyata alıcı bulmasıyla tanınıyor. Sadece bir videosunu 87 bin dolara satan Anadol, ‘Machine Hallucination’ adlı koleksiyonunu 5.1 milyon dolara elden çıkardı. Cem Yılmaz’dan aldığı hediyeyi sosyal medyadan duyuran Anadol, sevincini paylaştı.


Cem Yılmaz, NFT hediyesinde bonkör davrandı
Gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Refik Anadol, “Çok değerli @CMYLMZ abimden efsane bir hediye! NFT dünyasında tarihi bir veri! Sonsuz teşekkürler!” açıklamasını yaptı. Aldığı NFT’nin OpenSea platformundaki linkini de paylaşan Anadol, şu anda “CYHEAD000008 GENTA“ isimli eserin dijital olarak sahibi gözüküyor.
Şimdiye kadar Cem Yılmaz’ın NFT koleksiyonunda bulunan eser, Anadol’a geçti. Fiyatına bakıldığında ise 0,5 WETH (1.905 dolar) değerinde görünüyor. Güncel kur fiyatına göre, bu sayı ortalama 17 bin 500 TL civarına denk geliyor. Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde sattığı NFT eserlerinin sadece birinden bu parayı kazanmıştı. Şu anda koleksiyonunda 10’dan fazla çizim bulunuyor.

Yılmaz’ın sattığı NFT’ler arasından en yüksek fiyatı ‘000001KIZ’ isimli eseri gördü. WhiskyVault isimli OpenSea kullanıcısı buna yaklaşık 160 bin TL ödeyerek sahip oldu. Diğer iki NFT ise 0,5 WETH (15 bin TL), 0,53 WETH (yaklaşık 16 bin TL) fiyata alıcı bulmayı başardı. Bu arada Cem Yılmaz sosyal medya hesabındaki profil fotoğrafını da değiştirdi. NFT çizimlerinden bir tanesini koydu.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@