Eskişehir Senfoni sezonu açtı

Eskişehir Senfoni Orkestrası, konser sezonunu açtı...

SANAT 03.10.2021, 20:21
Eskişehir Senfoni sezonu açtı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve her hafta birbirinden değerli solistleri ağırladığı Senfoni Orkestrası Konserleri, sezonun açılış konserinde “Sihirli Flüt” olarak bilinen flüt virtüözü Şefika Kutluer’i sanatseverlerle buluşturdu.
Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen konserde Antonio Vivaldi’nin eserlerini seslendiren Şefika Kutluer, dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı. Ender Sakpınar’ın yönettiği Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ile eserleri seslendiren “Sihirli Flüt”ü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen sahnede tebrik etti. Sanatçıyı Eskişehir’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Büyükerşen, Eskişehirlilere konsere gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası gelecek hafta ise 8 Ekim Cuma günü 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda Golden Horn Grass ile Klasik Caz ve Türküler Konserinde sahne alacak. İçişleri Bakanlığının belirlediği aşı ve PCR testi kurallarının uygulandığı konserin biletleri www.biletinial.com ve Büyükşehir Belediyesi gişelerinden alınabiliyor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@