Eskişehir Senfoni 'Tepedeki çimenlik'ten seslendi...

Eskişehir Senfoni Orkestrası ile birlikte sahne alan Bulutsuzluk Özlemi, Eskişehir'de yoğun ilgi gören bir konser verdi.

SANAT 02.10.2022, 12:40 02.10.2022, 12:48
Eskişehir Senfoni 'Tepedeki çimenlik'ten seslendi...

Eskişehir Senfoni Orkestrası ile birlikte sahne alan Bulutsuzluk Özlemi, Cumhuriyet Meydanı’nda yoğüun ilgi gören bir konser vrdi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, kuruluşunun 20. yılında  Bulutsuzluk Özlemi ile özel bir konsere imza attı. 

Cumhuriyet Meydanı’nda halka açık ve ücretsiz düzenlenen konsere ilgi büyük oldu.

Şarkılarını Eskişehirliler için seslendiren Bulutsuzluk Özlemi, konseri izlemeye gelenleri coştururken Eskişehirliler hep bir ağızdan efsane şarkılara eşlik etti.

Konserde, “Acil Demokrasi, Sözlerimi Geri Alamam, Tepedeki çimenlik” gibi şarkılarını seslendiren Bulutsuzluk Özlemi’nin solisti Nejat Yavaşoğulları, “Eskişehir her zamanki gibi yine çok güzel. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Eskişehir’de çok konser verdik ama bu defa çok farklı. Senfoni Orkestrası ve Şef Ender Sakpınar ile aynı sahnede olmak bizler için çok özel" dedi. 

Yavaşoğulları ayrıca İran'da 22 yaşındaki Mahsa Amini'nin darp edilerek öldürülmesi sonrası başlayan protestolara da değinerek, “İranlı cesur kadınlara ve onlara destek veren cesur erkeklere buradan selam olsun” diye konuştu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@