banner163

Eskişehirli Özgün yine yürekleri fethetti

Eskişehirli sanatçı Özgün yine yürekleri fethetti... Oğlu Ediz'den aldığı ilhamla öyle güzel bir şey yaptı ki...

SANAT 20.03.2021, 16:47
Eskişehirli Özgün yine yürekleri fethetti

Eskişehirli sanatçı Özgün Uğurlu, oğlu Ediz'den aldığı ilhamla yaptığı yeni albümü yayınladı. Tamamen çocuk şarkılarından oluşan ve çocuklar için yapılan albüm dijital platformlarda yer aldı ve büyük takdir topladı. 

Oğlu Ediz'e yaptığı babalık ve özellikle down sendromlu çocuklar için destek verdiği sosyal projelerle takdir toplayan Özgün Uğurlu, 2 yıllık bir çalışma sonrasında "Çocuk Şarkıları" albümü projesini tamamladı. 

Çocuklara şarkılar için el ele verdiler 

"Uyudukça Büyürüz", "Kahvaltı", "Bekle", "Mevsimler", "Alfabe", "Sayılar", "Başımız", "Araçlar", "Park", "Hayvanlar", "Haydi Koş Tuvalete" ve "Renkler" adlı şarkılar albümde yer alıyor.

Düzenlemelerini Onur Koç'un, animasyon kliplerin yönetmenliğini de Burak Sesli'nin yaptığı albüm kapsamında animasyonların çizimlerini de Yücel Çavdar gerçekleştirdi. Animasyon ekibinde ayrıca Cüneyt Tekin, Kenan Süleymanoğlu ve Gürsel Çavdar bulunuyor.

Uzman pedagog ve eğitimcilerle çalıştı 

Şarkıların, uzman pedagog ve eğitimciler tarafından onaylanan sözler ile yazıldığı açıklandı.

Çocuklar için kanal açtı: Ediko TV

Şarkılar için hazırlanan animasyon klipler, Özgün Uğurlu'nun çocuklar için açtığı "Ediko Tv" adlı YouTube kanalından izlenebilecek.

Türkiye Down Sendromu Derneği'ne bağış toplanacak 

Proje bünyesinde ayrıca 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü kapsamında "Ediko Tv" YouTube kanalında yayınlanan videolar izlenerek, Türkiye Down Sendromu Derneği'ne bağış olarak katkıda bulunulabilecek.

Özgün Uğurlu, albümle ilgili, "Bu kez şarkılarımı geleceğimiz, yarınlarımız olan çocuklarımız ve hâlâ bir yanı çocuk kalan kalpler için söyledim. Hem de bambaşka bir neşe ve bambaşka bir heyecanla..." dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@