banner163

Eskişehirli ünlü oyuncu böyle duyurdu... "Geldim burdayım"

Eskişehirli ünlü oyuncu yılların inadını kırdı, ilk paylaşımını bu sözlerle yaptı... "Geldim burdayım"

SANAT 08.05.2021, 13:44 08.05.2021, 15:15
Eskişehirli ünlü oyuncu böyle duyurdu... "Geldim burdayım"

Yıllardır sosyal medyadan uzak durması ile tanınan Eskişehirli ünlü oyuncu Baran Akbulut'un instagram'da resmi sayfasını açması hayranlarını şaşırtırken, aynı zamanda da sevindirdi. 

Baran Akbulut, instagram'daki resmi sayfasında paylaştığı ilk fotoğrafına "Geldim burdayım" notunu düştü...

Eskişehirli ve Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu Baran Akbulut, Türkiye'de Aşk-ı Memnu dizisindeki "Beşir" karakteri ile geniş kitlelerce tanınmış, daha sonra oynadığı birçok dizi ve sinema filminde oyunculuğu ile takdir toplamıştı. 

Cahit Zarifoğlu'nu da canlandırmıştı 

Baran Akbulut, TRT'nin önemli dizilerinden "Yedi Güzel Adam"'da şair Cahit Zarifoğlu'nu da canlandırmıştı. Baran Akbulut, Usta, El Yazısı, Çanakkale 1915 gibi sinema filmlerinde rol aldı, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Aşk ve Mavi, Kuzgun gibi dizilerde de izleyicilerle buluştu. 

20'li yaş fotoğrafı da geldi 

Instagram'da kısa sürede 2 bin takipçiyi geçen Baran Akbulut ilk fotoğrafını "Geldim burdayım" notuyla paylaşırken, ikinci fotoğrafında ise "20liyaşlarchallenge" akımına katıldı ve "Barely 20" notuyla 20'li yaşlarından bir fotoğraf paylaştı. 

Yıllardır instagram'da sadece fan sayfaları bulunan Baran Akbulut'un resmi hesabını da açması hayranlarını sevindirdi, ardı ardına mesajlar yağmaya başladı... 

Yorumlar (3)
Mehmet Kepenek 3 yıl önce
Başarılarının devamını diliyorum.Selamlarsevgiler.
Bengi Bilginer 3 yıl önce
Çok sevindim
Yüksel Ertürk 3 yıl önce
Hoş gelsin Barancığım

Gelişmelerden Haberdar Olun

@