banner163

Eskişehirli yazar okurlarıyla buluşacak

Eskişehir İnsancıl Kitabevi tarafından düzenlenmeye başlayan "Her Pazar Bir Yazar" etkinliği kapsamında sevilen yazar Başak Bahar Bozkurt'un imza günü gerçekleşecek.

SANAT 15.06.2022, 15:24 15.06.2022, 15:42
Eskişehirli yazar okurlarıyla buluşacak

Eskişehir İnsancıl Kitabevi tarafından düzenlenmeye başlayan "Her Pazar Bir Yazar" etkinliği kapsamında 19 Haziran 2022 Pazar günü saat 14:00'te Eskişehirli  yazar Başak Bahar Bozkurt'un imza günü gerçekleşecek.

İnsancıl Sahaf'ta yapılacak olan imza gününde sevilen yazar Başak Bahar Bozkurt, Dorlion Yayınevi tarafından yayınlanan "İçimden Taşanlar" adlı şiir kitabıyla birlikte okurlarıyla bir arada olacak. 

Başak Bahar Bozkurt kimdir ?

22 Mart 1988 yılında Eskişehir’de dünyaya gözlerini açtı. Henüz daha bir günlükken hayatla kavga etmeye başladı. Doğduğu gün annesi babası ayrı bir çocuk olarak büyüyeceği gerçeği ile yüzleşti. Yıllar sonra babasını hiç göremeden kaybetmiş bir kadın olarak hayatına devam etti.

Dedesi ,anneannesi ve annesi ile küçük müstakil bir evde mutlu ama eksik bir çocuk olarak yaşadı. İlk ve orta okulu mahallesinde okudu. Hayatını değiştiren öğretmenleriyle orada tanıştı. Bu kitabı yazmasında annesi ve öğretmenleri vesile oldu.

Eskişehir’de yabancı dil ağırlıklı lise öğrenimini tamamladı.

Uludağ Üniversitesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü’nden mezun oldu. Özel sektörde çalışmaya başladı.

Evli ve bir erkek çocuk annesidir. Eskişehir’de yaşamaya devam ediyor. Kendisine ait küçük bir işletmede yaşam savaşı veriyor. Anne olmanın, kadın olmanın ve ayaklarının üzerinde duruyor olmanın keyfini çıkarmaya çalışıyor.

Umut etmeyi ve sevmekten vazgeçmemeyi yaşam felsefesi olarak benimsiyor.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@