Karsu Eskişehir'de depremzedeler için söyledi

TÜGİAD Eskişehir Şubesi ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Eskişehir'de düzenlenen yardım konserinde ünlü sanatçı Karsu Eskişehir Senfoni Orkestrası ile birlikte sahne aldı. Konser büyük ilgi gördü.

SANAT 14.04.2023, 17:17 14.04.2023, 17:25
Karsu Eskişehir'de depremzedeler için söyledi

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Eskişehir Şubesive Eskişehir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Eskişehir'de düzenlenen yardım konserinde ünlü sanatçı Karsu Eskişehir Senfoni Orkestrası ile birlikte sahne aldı.

Karsu, söylediği birbirinden güzel şarkılarla izleyenlere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Konserde orkestra şefi ise Özgür Sevinç oldu.

Karsu Dönmez, yitirdiği on yedi yakını başta olmak üzere depremde yitirilen herkesi şarkılarıyla andı. Şarkıların arasında dinleyiciyle sohbet etmesi dinleyicilerin konsere olan ilgisini diri tutarken, anlattıkları hem ağlattı, hem güldürdü. Birbirinden güzel şarkıların söylendiği konserde Karsu’nun sahneye hâkimiyeti ve her şeye rağmen devam eden yaşama sevinci göz doldurdu.

Konserin sonunda Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen sahneye çıkarak Karsu Dönmez’e, orkestra şefine ve Senfoni Orkestrası’na teşekkür etti. Büyükerşen, sanatçılara bu akşamın anısına birer plaket sundu. Karsu’ya ise çınar ağacından yapılmış özel bir Atatürk büstü verirken “Cumhuriyetin 100.yılında kurucumuz büyük Atatürk’ün bu heykelciğini cumhuriyetin yetiştirdiği sanatçımız Karsu’ya vermekten mutluyum” dedi. Konser tüm salonun ayakta alkışlamasıyla son buldu.

Gelecek programda Ender Sakpınar’ın orkestra şefliğinde, dünyanın en büyük keman virtüözlerinden Maxim Vengerov, genç ve yetenekli viyolonsel virtüözü Sandra Lied Haga, Türkiye’nin önemli keman ve viyola sanatçısı, akademisyen Özcan Ulucan ve başarılı piyanist Birsen Ulucan solist olarak sahnede ağırlanacak. 17 Nisan Pazartesi günü Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde verilecek konser müzikseverlerin beğenisine sunulacak.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@