Öğrencilerden örnek YouTube kanalı

Ortaokul öğrencileri açtıkları YouTube kanalında kitap önerilerinde bulunuyor... Bu kanal sayesinde hem kitap okuyor hem de okumaya teşvik ediyorlar...

SANAT 26.02.2021, 12:17 26.02.2021, 12:23
Öğrencilerden örnek YouTube kanalı

İzmir'in Buca ilçesindeki Burhan Özfatura Ortaokulu'nun öğrencileri, kurdukları YouTube kanalında okudukları kitapları paylaşarak önerilerde bulunuyorlar. 

Öğrenciler Türk edebiyatının en ünlü eserlerinden dünya klasiklerine kadar geniş bir çerçevede okudukları kitapları yorumlayarak meraklılarını bilgilendiriyor. 

Genç kitap tutkunları şimdiye kadar, Howard Pyle'den Robin Hood, Nicole Jorge'den Fatih Sultan Mehmet, Dav Pilkey'den Kaptan Düşükdon'un maceraları, Sally Nicholls'tan Kendine ait bir ada, Edmondo de Amicis'ten Çocuk kalbi, Gülten Dayıoğlu'dan Işın çağı çocukları, Peyami Safa'dan Dokuzuncu Hariciye Koğuşu, Jack London'dan Beyaz Diş, Nejla Sakarya'dan Başarı öyküleri ve Yaşar Kemal'den Tek kanatlı bir kuş gibi eserleri yorumladı. 

Burhan Özfatura Ortaokulu öğrencilerinin kitap okumayı teşvik edici videoları 'Burhan Özfatura Ortaokulu' adlı YouTube kanalından takip edilebilir. 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@