banner163

Sivrihisar'da ücretsiz kurslar için kayıtlar başladı

Sivrihisar Belediyesi'nin sanat atölyeleri için yeni dönem kayıtları başladı. Belediye Başkanı Yüzügüllü, "Kadınlarımız ilgi duydukları alanlardaki kurslara katılarak hem yeteneklerini keşfedecekler hem de bu yetenekleri geliştirme fırsatı bulacaklar" dedi.

SANAT 09.10.2023, 14:55 09.10.2023, 15:00
Sivrihisar'da ücretsiz kurslar için kayıtlar başladı

Eskişehir'de Sivrihisar Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarına geniş bir yelpazede ücretsiz sanat kursları imkânı sunuyor. Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, 2023-2024 eğitim dönemi için kurs başvurularının başladığını duyurdu.

Sivrihisar Belediyesi Sanat Atölyeleri el sanatları alanında uzmanlaşmayı hedefleyen herkese kapılarını açıyor. Atölyelerde cam sanatları, seramik, ebru, rölyef, bebek sanatı (doll art), filografi, Sivrihisar cebesi, kuyum, kilim dokuma ve dikiş-nakış gibi on farklı alanda eğitim verilecek.

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, sanatın toplumun daha geniş kesimlerine ulaşabilmesi için bu tür faaliyetlerin büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak “Belediyemizin sanat atölyelerinde gerçekleştirilecek kurslarımıza kayıt süreci başladı. Kadınlarımız ilgi duydukları alanlardaki kurslara katılarak hem yeteneklerini keşfedecekler hem de bu yetenekleri geliştirme fırsatı bulacaklar. Tüm kadınlarımızı sanat atölyelerimize bekliyoruz” dedi. 

Kayıtlar için son başvuru tarihi 16 Ekim 2023 olarak açıklandı. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@