Tepebaşı'ndan kadınlara özel konser

Tepebaşı Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel bir etkinlik gerçekleştirdi...

SANAT 06.03.2021, 12:37 06.03.2021, 12:42
Tepebaşı'ndan kadınlara özel konser

Tepebaşı Belediyesi, özel günler için özel etkinlikler gerçekleştirirken, pandemi sürecinde ekonomik açıdan zor zamanlar yaşayan müzisyenleri de desteklemeye devam ediyor.

Online konser etkinlikleri, müzisyenlere destek olmasının yanı sıra vatandaşlar içinde anlamlı etkinlikler haline geliyor. Tepebaşı Belediyesi’nin bu doğrultuda düzenlediği son etkinlik ise 8 Mart Özel Konseri oldu. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen konserde müzisyenler, şarkılarını kadınlar için seslendirdi. Türk Sanat Müziği’nin en güzel örneklerinin icra edildiği özel konser, Tepebaşı Belediyesi’nin “tepebasibld” adlı Youtube kanalından izlenebiliyor.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da özel konser programlarına ilişkin değerlendirmesinde, “Müzisyen arkadaşlarımızla iş birliğimiz devam ediyor. 2021 yılından itibaren özel günlerde online müzik etkinliklerimiz oldu. 8 Mart gibi önemli bir tarihi de atlamak olmazdı. Diliyorum bu pandemi süreci çabucak biter ve konserlerimizi eskiden olduğu gibi hep bir arada dinleriz. O günler gelene kadar da tüm müzikseverleri online müzik şölenlerimizi kaçırmamaya ve konserimizi keyifle izlemeye davet ediyorum. Tüm kadınlarımızın 8 Mart’ını da tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@