Türk Dünyası Çocuk Vakfı'nın konuğu Prof. Dr. Balcı olacak

Türk Dünyası Çocuk Vakfı'nın çevrimiçi söyleşileri devam ediyor... Bugünkü söyleşinin konuğu Prof. Dr. Sebahattin Balcı olacak...

SANAT 04.06.2021, 10:28 04.06.2021, 10:42
Türk Dünyası Çocuk Vakfı'nın konuğu Prof. Dr. Balcı olacak

Türk dünyası çocuk vakfi çevrim içi söyleşileri devam ediyor. Türk Dünyası Çocuk Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, Vali Güngör Azim Tuna, yaptığı açıklamada "Söyleşi programımızda bugün eğitimci, akademisyen ve Vakfımız üyesi, Türk dünyasına önemli hizmetleri bulunan bir dostumuzu, Türk-Kırgız Manas Üniversitesi önceki dönem rektörü Prof.Dr. Sabahattin Balcı’yı konuk ediyoruz.

Türk dünyasının dilde, fikirde, işte birlik yolunda, eğitimde, bilimde, kültür ve sanat alanında yaptıkları ve yapılması gerekenler hususunda hocamızın değerli tecrübeleri oldukça önemlidir.

Yurt dışında üniversite eğitimi, Türk dünyasının ilim irfan geçmişi ve bugünkü durumu, çocuklarımıza nitelik kazandırma ve meslek edindirme hususunda yapmamız gerekenler, bir matematikçi olarak matematiği sevdirme komusundaki tavsiyeleri, daha aklımıza gelebilecek soru ve katkılarınızla sizleri saat 20.00’de programa davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Sebahattin Balcı'nın katılacağı söyleşi 4 Haziran Cuma (bugün) saat 20.00'de Instagram "tdcvakfi" hesabından canlı yayınlanacak. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@