Ahmet Ataç kadın muhtarlarla buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç kadın muhtarlarla bir araya geldi...

SİYASET 05.09.2021, 21:33
Ahmet Ataç kadın muhtarlarla buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir’de görev yapan kadın mahalle muhtarları ile bir araya gelirken, “Eskişehir tüm Türkiye’nin örnek gösterdiği, farklı illerden insanları ağırlayan ve beğenilen bir yer olmaya devam edecek. Şehrimizin kıymetini bilelim ve var gücümüz ile hizmet etmeyi sürdürelim. İnsanımızı mutlu ettiğimizde biz zaten mutlu oluyoruz” dedi.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, şehirde görev yapan kadın mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Buluşmaya muhtarların yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Eskişehir Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Hasan Güler ve belediye yetkilileri katıldı.


“Var gücümüz ile hizmet etmeyi sürdüreceğiz”
Kadın muhtarlara hitap eden Başkan Ataç kente hizmetin kesintisiz biçimde devam edeceğini ifade ederek, “Sizlerle zaten birlikte çalışıyoruz ve kentimizi hep birlikte güzel yerlere getirdik. Kırsalı ile merkezi ile bundan sonra da hep birlikte çalışmaya ve Eskişehir’i daha güzel yarınlara taşımaya devam edeceğiz. Beni zaten iyi tanıyorsunuz, konu hizmet olunca kimsenin siyasi görüşüne bakmam. Seçilen muhtarlarımız ile de uyum içinde çalışırım. Görüşünüz ne olursa olsun, vatandaşlarımızın refahı için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Benim için daima önemli olan insan varlığıdır. Her zaman söylediğim gibi; en iyi siyaset, hizmettir. Kaliteli ve eşit bir şekilde hizmet ettiğinizde vatandaşımız da zaten sizden desteğini esirgemez. İyi hizmet ile birlikte güzel insani ilişkiler kurmak da çok önemli. Ben bu açıdan kadın muhtarlarımızı başarılı buluyorum. 1999’dan beri hiçbir mahallemizin işini aksatmadık. Bu anlayış ile hizmetlerimize devam edeceğiz. Böylelikle Eskişehir tüm Türkiye’nin örnek gösterdiği, farklı illerden insanları ağırlayan ve beğenilen bir yer olmaya devam edecek. Şehrimizin kıymetini bilelim ve var gücümüz ile hizmet etmeyi sürdürelim. İnsanımızı mutlu ettiğimizde biz zaten mutlu oluyoruz. Elbirliği ve dayanışma ile bu mutluluğun devamını sağlayacağız” sözlerini kullandı.
Milletvekili Süllü: Köprü görevi oluşturuyorsunuz
CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ise “Ahmet Başkanıma çok teşekkür ediyorum, sizleri bizlerle bir arya getirdi. Ben özellikle kadınların, özelikle muhtarlıklarda çok önemli olduğunu düşünüyorum. Vatandaşa çok daha rahat temas ediyorsunuz. Ben kadınların siyasette yer almasının çok önemli olduğunu düşüyorum. Belki sizler siyaset yapmıyorsunuz ama siyasetin temeli hizmet etmek. Vatandaş kadın muhtarların çok daha rahat kapısını çalabiliyor. Siz vatandaşımız ile yerel yönetimler arasında, merkezi yönetim arasında köprü görevi oluşturuyorsunuz” şeklinde konuştu.
“Ahmet Başkanımız başımızda olduğu için çok şanslıyız”
Toplantıda muhtarlar adına söz alan Eskişehir Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Hasan Güler de “Ahmet Başkanımız sayesinde bir araya geliyoruz. Pandemiden dolayı uzun zamandır bir araya gelemedik. Ahmet Başkanıma ve ekibine her zaman yanımızda olduğu için teşekkür ederiz. Biz burada bir aileyiz. Muhtarlarımız, müdürlerimiz başkanımız. Sıkıntılar bitmez ama çözüm devamlı vardır. Ahmet Başkanımız başımızda olduğu için çok şanslıyız” dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@