Ahmet Ataç paylaştı... AK Parti'den istifa edip CHP'ye geçtiler

Eskişehir siyasetinde önemli gelişme... AK Parti'den istifa eden Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi ve Oda Başkanı CHP'ye katıldı, rozetlerini Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

SİYASET 30.11.2021, 16:28 30.11.2021, 17:09
Ahmet Ataç paylaştı... AK Parti'den istifa edip CHP'ye geçtiler

AK Parti’den istifa eden Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Meliha Çelik ile Eskişehir Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mehmet Kızılinler CHP'ye katıldı. Çelik ve Kızılinler'e rozetlerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı. TBMM'deki ziyarete CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü ile Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da katıldı. 

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç yaptığı paylaşımda yaşanan gelişmeyi duyururken, "Hukukun, adaletin, demokrasinin egemen olduğu bir Türkiye için AK Parti’den istifa ederek Cumhuriyet Halk Partimize katılan Belediye Meclis Üyemiz Meliha Çelik ile Eskişehir Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mehmet Kızılinler’i tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile birlikte, CHP TBMM Grup Toplantısı’na katılan Çelik ve Kızılinler’e parti rozetlerini, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu takdim etti. 2019 yılından bu yana Tepebaşı Belediye Meclisi’nde görev yapan Meliha Çelik ve Eskişehir-Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mehmet Kızılinler’in CHP’ye geçişini değerlendiren Ataç, “Hukukun, adaletin, demokrasinin egemen olduğu bir Türkiye için AKP’den istifa ederek Cumhuriyet Halk Partimize katılan Belediye Meclis Üyemiz Meliha Çelik ile Eskişehir-Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mehmet Kızılinler’i tebrik ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde ülkemizin aydınlık geleceği için yılmadan, hep birlikte çalışacak ve Cumhuriyetimizi 100. yılında demokrasi ile taçlandıracağız” sözlerini kullandı.

AK Parti'nin Diş Hekimi meclis üyesiydi 

Son yerel seçimlerde AK Parti'den seçilerek Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi olan Meliha Çelik de, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç gibi bir diş hekimi... 

Sokak hayvanları ve mezbahalar konusunda Büyükşehir'i çok eleştiren isimlerden Mehmet Kızılinler CHP'ye geçti

Eskişehir Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mehmet Kızılinler de uzun yıllardır AK Partili kimliği ile bilinen isimlerdendi. Kızılinler, ayrıca Eskişehir'deki sokak hayvanları sorunu ve Büyükşehir Belediyesi'nin yıllardır açmadığı mezbahalar konusunda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Yılmaz Büyükerşen'i en çok eleştiren isimlerin başında geliyordu. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@