Ahmet Ataç şehidimizin babasıyla bu mesajı verdi

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, hain terör örgütü PKK tarafından Gara'da alçakça şehit edilen Eskişehirli Uzman Erbaş Mevlüt Kahveci’nin evini ziyaret etti.

SİYASET 16.02.2021, 15:43 16.02.2021, 15:48
Ahmet Ataç şehidimizin babasıyla bu mesajı verdi

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, hain terör örgütü PKK tarafından Gara'da alçakça şehit edilen 13 vatandaşımız arasında bulunan, aynı zamanda Tepebaşı Belediyesi personeli olan Alişan Kahveci’nin oğlu Şehit Uzman Erbaş Mevlüt Kahveci’nin evine taziye ziyaretinde bulundu.

Fevziçakmak Mahallesi'nde ikamet eden şehit ailesini ziyaret eden Ataç, Tepebaşı Belediyesi personeli olan şehit babası Alişan Kahveci ve ailesine başsağlığı diledi.

"Terör kanlı yüzünü yine gösterdi, bölünmez bir bütünlükle dimdik ayakta olacağız"

Ziyaretle ilgili açıklamasındai, terörün, kanlı yüzünü bir kez daha gösterdiğini ifade eden Başkan Ataç, “Mevlüt evladımızın alıkonulduğu günden bu yana ailemizin yanında ve destekçisiydik. Süreci de elimizden geldiğince yıllar boyunca umut ile takip ettik. Güzel gelişmeler kaydedilmesini umarken gelen şahadet haberi ile kahrolduk. Terör, kanlı yüzünü bir kez daha gösterdi. Türkiye Cumhuriyeti, tüm saldırılara karşı bölünmez bir bütünlük ile dimdik ayakta olmaya devam edecek. Tüm şehitlerimize rahmet, milletimize de başsağlığı diliyorum” dedi. 
 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@