Ahmet Ataç'tan 1 Mayıs mesajı

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı...

SİYASET 01.05.2022, 12:04
Ahmet Ataç'tan 1 Mayıs mesajı

Eskişehir'de, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “El ele güzel günlere yelken açacak, emeğin gücü ile kötülüğe karşı iyiliğin galip gelmesini sağlayacağız. Emekçilerin sayesinde daha adil bir dünya için mücadelemizi durmadan sürdüreceğiz” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak tüm emekçilerin gününü kutladı.

Mesajında tüm insan emeğinin çok büyük bir değer olduğunu vurgulayan Başkan Ataç, “Alın terinin gerçek sahipleri emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. Son 2 yılda pandemi ve ekonomik kriz, toplumumuzun tüm kesimleri ile birlikte emekçilerin de belini bükmüş durumda. Yaklaşık 100 bin canımızı pandemiden kaybederken, 2022’nin ilk sadece ilk 3 ayında 347 işçi kardeşimizi de yitirmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Son 6 ayda yüksek enflasyona bağlı olarak hayat pahalılığı, eriyen ücretler, sürekli artan işsizlikle toplumun tamamı çaresizliğe itildi. Krizde en fazla mağduriyeti yaşayan işçi sınıfı ile birlikte emekliler, çiftçiler, işsizler ve EYT’liler olmuştur. Hayat pahalılığı ve işten çıkartma tehdidi nedeniyle güvensizlik ortamı yaşanıyor. Tüm çalışanların, insanca yaşam şartlarına ve sağlıklı çalışma koşullarına kavuşmasını arzuluyoruz. Emeğin ve emekçinin haklarının yok edilmesine, yoksulluğa, yolsuzluğa karşı tüm üretenlerin, işçilerin, köylülerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü yürekten kutluyorum. Tüm emekçilerin, haklarını eşitçe ve adalet içinde alabildiği bir dünyanın hayalini kurmaya ve bu bilinç ile çalışmaya devam edeceğiz. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen asla umutsuzluğa kapılmayacağız. El ele güzel günlere yelken açacak, emeğin gücü ile kötülüğe karşı iyiliğin galip gelmesini sağlayacağız. Emekçilerin sayesinde daha adil bir dünya için mücadelemizi durmadan sürdüreceğiz. 1 Mayıs kutlu olsun” sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@