banner163

Ahmet Ataç'tan İYİ Parti ziyareti... "Ortak çalışmalıyız"

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, son yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen İyi Parti Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

SİYASET 31.01.2023, 15:48
Ahmet Ataç'tan İYİ Parti ziyareti... "Ortak çalışmalıyız"

Eskişehir'de Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, son yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen İyi Parti Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

"Parti farkı gözetmeksizin ortak çalışmalıyız"

Eskişehir’de faaliyet gösteren siyasi parti temsilcileri ile bir araya gelen Ahmet Ataç, son olarak Başkan Ataç, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen İyi Parti Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil ve yönetimini ziyaret etti.  Ziyarette, Millet İttifakı tarafından yayınlanan Ortak Mutabakat Metni konuşuldu. Ortak Mutabakat Metninin ülkenin kurtuluş reçetesi olduğunu söyleyen Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ülkesini sevenlerin parti farkı gözetmeksizin ortak çalışması gerektiğini belirtti. 

Ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Emine Edizgil de, kişisel hırsların bir köşeye atılıp, ülke için kolları sıvama zamanının geldiğini söyledi. Hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle sona eren ziyarette, İyi Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Nusret Kabasakal ve parti yöneticileri de yer aldı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@