Ahmet Ataç: Yaşlı Bakım Merkezi'ni de yakında açıyoruz

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü ile birlilkte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şubesi yönetim ve üyeleri ile bir araya geldi...

SİYASET 02.08.2021, 16:18 02.08.2021, 16:29
Ahmet Ataç: Yaşlı Bakım Merkezi'ni de yakında açıyoruz

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü ile birlilkte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şubesi yönetim ve üyeleri ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programında Eskişehirli şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi. Programa Ataç’ın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ekrem Dumlu ve dernek üyeleri katıldı.

Ataç: Bu ülkede yaşayan her insan kıymetli

Toplantıda bir konuşma yaparak şehit aileleri ve gazilere seslenen Başkan Ataç, “Uzun yıllardır birbirimizle süren güzel ilişkilerimiz, gerçekten örnek olacak nitelikte. Biz bu ilişkilerin sürekli gelişerek devam etmesini istiyoruz. Pandemiden dolayı bir süredir buluşamadık ama kendimize daha dikkat ederek bu süreci atlatmaya gayret edeceğiz. Sağlık, Tepebaşı Belediyesi’nin en çok önem verdiği alanlardan bir tanesi. Örnek sağlık projelerimiz var; Alzheimer Konukevi, Sağlıklı Yaşlılar Konuk Evi, Şirintepe Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik evde sağlık ve bakım hizmetleri uygulaması TEBEV gibi. Bu çalışmalar, birçok ildeki belediyelerde yok. Elimizden geldiğince daha iyilerini yapmak için gayret ediyoruz. Yakında Zincirlikuyu’da bir bağışçımızın destekleri ile yapımını tamamladığımız yaşlı bakım evinin açılışını yapacağız. Bizim için çocuk, engelli, kadın, genç, deneyimli vatandaşlarımız; her bir birey çok kıymetli. Bu ülkede yaşayan her insan kıymetli” diye konuştu.

“Bu güzel birliktelik hiçbir zaman bozulmasın”

Ataç konuşmasının devamında “Ne şehidimizi ne de gazimizi ayırt ederiz. Hepsi bizim için birdir. Bu ilişkilerin karşılıklı güven üzerine kurulması çok önemli. Sizler bize, bizler de size güveniyoruz. Bu sayede daha güzel işler yaparak yolumuza devam edeceğiz. Diliyorum, bu güzel birliktelik hiçbir zaman bozulmasın. Sizler zaten bunu çok iyi biliyorsunuz, biz sadece özel gün ve haftalarda bir araya gelmiyoruz. Her zaman bir aradayız, buluşamasak bile telefon ile iletişim halindeyiz. Her anınızda, desteğe hazır olduğumuzu da söylemeye bile gerek yok” dedi.

“Bu birliktelik ile toplumda da kuvvet doğuyor”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ekrem Dumlu ise “Hepimiz bu topraklarda birer bedel ödedik. Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’tan ve milletvekillerimizden çok memnunuz. Allah, yollarını açık etsin. Biz gazilerin her ihtiyacında canla, başla çalışıyorlar, her işimiz bir sıkıntı olmadan hallediliyor. Kongremizde diğer illerden arkadaşlarımıza Eskişehir’i anlattığımızda bize gıpta ile bakıyorlar. Bu birliktelik ile toplumda kuvvet doğuyor. Maaşların eşitlenmesi, TOKİ’den faizsiz ev, çocuklarımızın iş bulması gibi konuları da sayın vekillerimiz Ankara’da teklif sunacaklar. Şimdiden teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum” sözlerini kullandı.

“Sıkıntıların üstesinden gelebilecek çok büyük bir milletiz”

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ise Eskişehirlilerin çok şanslı olduğunu belirterek, “Biz Eskişehirliler olarak çok şanslıyız. Yıllardır huzur, barış ve mutluluk içinde güzel şehrimizde yaşıyoruz. Ekrem Dumlu Başkanımızın dediği gibi; bütün iller bize gıpta ediyor. Bunda başta Ahmet Ataç Başkanımızın ve belediye başkanlarımızın çok büyük rolü var. Tek isteğimiz bu ülkede huzur, barış içinde yaşamak. Muhalefet olarak elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz” dedi.

“Eskişehir'de böyle bir gelenek öteden beri var"

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer de, “Bu ülkenin en kıymetlileri gazilerimiz ve şehitlerimizin yakınları, hepinizi selamlıyorum. Ahmet Başkan’a teşekkür ediyorum; siz gazilerimiz ve şehit ailelerini hiçbir zaman ihmal etmedi. Bundan sonra da etmeyeceğine eminim. Eskişehir’de böyle bir gelenek öteden beri var. Siyaset üstü söylüyorum; sizler Türk toplumunun en değerli varlıklarısınız" dedi. 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@