banner163

Ahmet Sivri: Ben ve ekibim hazırız

AK Parti'den Tepebaşı Belediye Başkanı aday adayı olan Ahmet Sivri resmi başvurusunu yaptı, açıklamalarda bulundu. 

SİYASET 21.11.2023, 20:22
Ahmet Sivri: Ben ve ekibim hazırız

Daha önce AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevini de üstlenmiş olan iş insanı Ahmet Sivri, Tepebaşı Belediyesi için aday adayı olduğunu açıklamıştı. AK Parti'de resmi başvurusunu yapan ve partideki toplantıda açıklamalarda bulunan Sivri, "Herkes bizi bekliyor. Herkese elimizi uzatacağız, herkesin yanında olacağız. Bir belediye başkanı değil, yol arkadaşı olmaya geliyorum. İyi günde kötü günde, halkımızın yanında olacağım” diye konuştu.

Tepebaşı Belediye Başkanı olması halinde ilk işinin Tepebaşı bölgesini depreme dayanıklı hale getirmek olduğunu söyleyen Sivri, "Bunun için hükümetimizle, TOKİ ile Ankara ve Eskişehir’deki ilgili kurumlarla iş birliği yaparak bu işi başaracağımıza inanıyorum. İklim değişikliği ile ilgili gerekli adımları atacağız. Bugüne kadar Tepebaşı’na çivi çakan herkesten Allah razı olsun" dedi. 

Ahmet Sivri, "Bugüne kadar görev yapan tüm belediye başkanları elinden geldiğince hizmet etti. Artık günümüzde hizmet etmek yetmiyor. Yeni dünyada başkanlar umut olmalı, cesaret vermeli, umudu ve cesareti olan insan hayallerini başarır. Aday adaylığı başvurumu yaptım. Bugün sizlerin ve kamuoyunun önünde AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklıyorum. Yapılabilir olduğuna inandığım ancak henüz yapılmamış olan pek çok çalışmanın sadece sözde kalmaması Tepebaşı ve Eskişehir’in gelişmesine katkı sağlayacağına inandığım için bu kararı verdim" diye konuştu. 

Ahmet Sivri, "Tepebaşı’na dair hayali olan herkesin desteğini bekliyorum. Sizlerin beklentisi doğrultusunda planladığımız tüm projelerimiz Tepebaşı’nın geleceğine hitap edecektir. Proje ekibimiz çalışıyor, çevre yolu trafik sorunu, Baksan dönüşümü, Kızılinler projesi projelerimizden bazılarıdır. Durmadan yorulmadan ben ve ekibim tüm enerjimizle sizler için çalışıyoruz. İlçemizin ihtiyaç duyduğu tüm projeleri hızla hayata geçirmek için gün sayıyoruz. Önem verdiğimiz konulardan biri de bölgemize sanayi yatırımları için adım atmak olacaktır. Tepebaşı’nda mutlaka organize sanayi olmalı Ak Partili Büyükşehir Belediyesi ile hızlıca adım atacağız. Tepebaşı’nda doğan Tepebaşı’nda doyacak" dedi. 

Ahmet Sivri sözlerine şöyle devam eti: "1994 Yerel seçimlerinde Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için neler söylendi. Anket şirketleri, basının büyük bölümü, algı mühendisleri iş başındaydı. Kazanamaz, dediler. Herkese ve her şeye rağmen kazandık. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan doğru adaydı. Bu dönem doğru aday olduğumu düşünüyorum. Ben hazırım. ekibim hazır, teşkilatımız hazır. Partim, vekillerim uygun gördüğü takdirde aday olursam canla başla mücadelemi sürdürmek istiyorum. Şayet aday olamazsam olan arkadaşıma desteğimi vereceğimden emin olabilirsiniz. Uzaktan yakından toplantımıza teşrif eden desteğini ve dualarını esirgemeyen bütün hemşehrilerime, dava arkadaşlarıma, basın mensuplarına, ayrıca fedakarlık gösteren başta eşim olmak üzere tüm aileme teşekkür ediyorum. Sağ olun 
var olun, Allah’a emanet olun."

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@