AK Parti'den Büyükşehir'e yanıt: Yeter ki iş yapmak isteyin!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin "Yaşar Kemal Caddesi" açıklamasına, AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Hasan Burgaz'dan yanıt geldi...

SİYASET 01.04.2021, 15:00 01.04.2021, 15:08
AK Parti'den Büyükşehir'e yanıt: Yeter ki iş yapmak isteyin!

AK Parti Eskişehir, Eskişehir'in trafik sorununa çözüm için 71 Evler'deki "Yaşar Kemal Caddesi"nin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından acilen açılması önerisini gündeme taşımıştı... AK Parti'den ilk yapılan açıklamadan 9 gün sonra, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bu konuda dün bir açıklama yapmıştı... 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin açıklamasına yanıt AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Hasan Burgaz'dan geldi. 

"Biz gösterince akıllarına geliyor"

Burgaz sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Eskişehir Büyükşehir'in medyamidas.com'da yer alan açıklamasını paylaşarak, "Haber içeriğinden ne kadar haklı olduğumuz ve acilen açılması gerektiği de Büyükşehir Belediyesi tarafından da kabul edilmiş. Biz gösterince görüyor veya akıllarına geliyor!" dedi. 

"Açık olan kısmı nasıl açtıysanız, önerdiğimiz güzergahı da açabilirsiniz"

Burgaz ayrıca, paylaşımında, "Özü itibariyle dün Yaşar Kemal Caddesinin açık olan kısmına ilişkin 350 hektar alanda kadastral çalışmalar sonucu nasıl açtı iseniz aynı şartlarda önerdiğimiz güzergahı da açabilirsiniz! Dün için engel olmayan durum bugün engel olarak ileri sürmeniz doğru değil!" ifadelerine yer verdi. 

"Yeter ki iş yapmak isteyin"

Burgaz, "Yeter ki iş yapmak isteyin! Online kalın, irtibatı kesmeyelim biz size anlatmaya, çözüm önerileri iletmeye devam ederiz" diye konuştu. 

Konuyla ilgili daha önce yapılan açıklamaları alttaki linklerden okuyabilirsiniz 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@