banner163

AK Parti'den de tepki yağıyor

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un o sözlerine tepkiler sürüyor... AK Parti'den de tepki açıklamaları çoğalıyor...

SİYASET 09.01.2021, 22:18 09.01.2021, 22:24
AK Parti'den de tepki yağıyor

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Odunpazarı Belediye Meclisi'nde söylediği "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yassıada'da kumarhane kuruyor" iddiasına tepkiler sürüyor. Odunpazarı Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan'ın bu sözleri sosyal medyadan duyurması ve Medya Midas'ın haberi sonrasında, ETO Başkanı Metin Güler, ESO Başkanı Celaletin Kesikbaş, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan, DP Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan, yaptıkları açıklamalarla Kazım Kurt'a ve kumarhane iddiasına tepki göstermişlerdi. 

AK Parti yöneticileri de sosyal medyadan paylaştıkları mesajlarla Kazım Kurt'a tepki göstermeye ve oda ve borsa başkanlarına destek olmaya başladı. İşte o mesajlardan bazıları... 

Hasan Burgaz: "Utanır mısınız? Hiç zannetmiyorum"

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Burgaz da, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Yalanlar bir yere kadar. Attığınız bu iftiralar gerçekleri ile bir gün çıkar önünüze. Utanır mısınız? Hiç zannetmiyorum.. Çünkü gerçekten tam bir çöküş içerisindesiniz..." diye yazdı. 

Neslihan Çavdar: Allah şifa versin

AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Neslihan Çavdar da, sosyal medyadan "Hiçbir dayanağı,gerçekliği olmayan iftiralar ortaya atıp gündeme gelmek artık kronik bir hastalık olmuş! Allah şifa versin.." sözleriyle Kazım Kurt'a tepi gösterdi. 

Metin Tezişçi: Belediye yönetmek yerine iftiralarla kamuoyunu meşgul etmek

AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Metin Tezişçi de, "Odunpazarı Belediye Başkanı belediye yönetmek yerine iftiralar ile kamouyunu meşgul etmesi kabul edilemez. Hadsizliğe gerek yok!" sözleriyle tepkisini gösterdi. 

Alperen Teker: Akıl ve mantık dışı

AK Parti Eskişehir il Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Başkanı Alperen Teker de, "Akıl ve mantık dışı,deli saçması yalanlar ortaya atmak ancak chp zihniyetine yakışır" sözleriyle tepki verdi. 

Ali Acar: Destek olacağınıza iftira atıyorsunuz 

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Esnaflarımıza ve Ticaret Odalarımıza sorunların çözümünde onlarla istişare ederek destek olacağınıza, odalarımıza iftiralar atarak, onları karalayarak siyaset yapamazsınız. Esnaf ve Ticaret Odalarımızın yanındayız. Siyaset yapmayı da beceremediniz" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@