banner163

AK Parti'den Melih Aydın'a haddini bildiren sözler

İYİ Parti'li Melih Aydın'ın, AK Parti'ye geçen Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu ile ilgili o sözlerine AK Parti'den haddini bildiren cevap...

SİYASET 07.11.2023, 18:33
AK Parti'den Melih Aydın'a haddini bildiren sözler

İYİ Parti'den istifa eden Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nun AK Parti'ye katılması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından rozetinin takılması geniş yankı buldu ve Eskişehir'de AK Parti ve Cumhur İttifakı'nda da sevinç yarattı. 

Melih Aydın'ın paylaşımı tepki topladı

İYİ Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Melih Aydın'ın Nebi Hatipoğlu ile ilgili paylaşımı ise tepki topladı. Melih Aydın yaptığı paylaşımda, "Bütün Eskişehir ‘o senin hakkını yedi, milletvekilimiz sen olmalıydın’ derken rozetini ellerimle taktım ben. Çünkü benim için makamlar önemsiz, aslolan memleketimizdi. İşte şimdi o hakkım sana helal değil. Hem bu dünyada hem öbür dünyada o rozet taktığım ellerim yakanda olacak" dedi. 

AK Parti'li Emre Aydın'dan cevap: "Nebi Bey'e sırtını dayayarak siyasi bir figür olmaya çalıştın. Tüm öfken bu sebeple"

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın da sosyal medya hesabından, Melih Aydın'ın paylaşımına şu cevabı verdi: "Siyaset sponsorlu reklamlarla değil, sokaklarda yapılır. Nebi Hatipoğlu Eskişehir’e 3 kuşaktır hizmet eden değerli bir iş insanıdır. Rozeti senin takman Nebi Bey'in büyüklüğündendir. Bundan bile platonik anlam çıkartacak durumdasın. Nebi Bey'e sırtını dayayarak siyasi bir figür olmaya çalıştın. Tüm öfken bu sebeple. Haktan bahsedecek en son siyasi oluşumun içindesin. MHP oylarıyla seçilmiş vekilleri çekerek kurulan bir parti olduğunuzu ve CHP’den ödünç vekillerle grup kurduğunuzu unuttun sanırım!"

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@