AK Parti Eskişehir'de bayramlaşma buluşması

AK Parti Eskişehir Teşkilatı, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde 'Geleneksel Bayramlaşma Programı'nda bir araya geldi.

SİYASET 04.05.2022, 17:01 04.05.2022, 18:38
AK Parti Eskişehir'de bayramlaşma buluşması

AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı'nın 3'üncü gününde 'Geleneksel Bayramlaşma Programı'nda bir araya geldi.

Eskişehir'de AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı tarafından Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii (TÜRASAŞ) Davet Salonu bahçesinde düzenlenen programa AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, il ve ilçe teşkilat başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Yoğun katılımın gerçekleştiği programda, sosyal mesafe kuralları çerçevesinde bayramlaşıldı.

Şehitler için yapılan saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan programda, açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Zihni Çalışkan teşkilat olarak yaptıkları çalışmalara aynı azim ve kararlılıkla devam edeceklerini belirterek, tüm teşkilat üyelerinin bayramını kutladı. 

Zihni Çalışkan: Her kapıyı çalacağız, her gönüle gireceğiz 

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan yaptığı konuşmada, özellikle 2 yıllık pandemi döneminden ardından ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ile birlikte çok bereketli bir ramazan ayı yaşadıklarını ifade ederek: "Rabbime hamdolsun. Bu bereketli ramazandan sonra bizleri sağlık, sıhhat içerisinde, huzur içerisinde bayrama kavuşturdu. Bayramdan sonra 2023'e gittiğimiz bu yolda hep beraber ana kademimiz, kadın kollarımız... Kadın kollarımız bizim için çok önemli. Her kapıya, her gönüle kadınlarımızla öncelikle giriyoruz. Hamdolsun, kadınlarımızın açamadığı kapı, giremediği gönül yok. Onların vasıtasıyla bizler de bu kalan bir yıllık süreç içerisinde hemşehrilerimizle hem hal olmaya devam edeceğiz. Üye sayımızı arttıracağız. Her kapıyı çalacağız. Her gönle gireceğiz. Gençlik kollarımızla işte o elif kuşağıyla birlikte gençlik kollarımızın bizim Asım'ın nesliymiş meğer diyor ya Asım'ın nesline ilişkin ihtiyacı gençlik kollarımızla birlikte hep beraber sahada göstereceğiz. Elif kuşağı Allah'ın izniyle inşallah AK Parti ve Cumhur İttifakı ile birlikte 2023 seçimlerinin kazanılması noktasında bize çok ciddi katkı sağlayacak. Bizim ramazanın bereketinden sonra yaz dönemini de inşallah bereketli, dinamik, çalışkan bir şekilde geçirmemiz lazım. 2023 hedeflerine ilerlerken Cumhurbaşkanımızın önderliğinde AK Parti Eskişehir'den Cumhurbaşkanımıza en fazla desteği vereceğiz. İnşallah 2023'ü, 2053, 2071'i ak edeceğiz. Başarımıza, eserlerimize eser katmaya devam edeceğiz" dedi. 

Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay'dan önemli açıklamalar... 

Prof.Dr. Nabi Avcı: Hasan Polatkan Havalimanı sorununun çözülmesi nedense birilerini rahatsız etti (Detaylar için tıklayın)

Emine Nur Günay: TOKİ'nin Odunpazarı'ndaki projesini engelleyemediler, başlıyoruz (Detaylar için tıklayın)

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@