banner163

AK Parti Eskişehir'de seçim öncesi büyük değişim

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı'nda Zihni Çalışkan'ın il başkanlığından istifası sonrası iki ilçe başkanı da istifa etti, Süleyman Reyhan yeni il başkanı oldu.

SİYASET 14.03.2023, 10:31 14.03.2023, 10:48
AK Parti Eskişehir'de seçim öncesi büyük değişim

AK Parti Eskişehir İl yönetiminde Zihni Çalışkan'ın milletvekilli aday adaylığı için il başkanlığından istifası sonrası Tepebaşı ve Odunpazarı ilçe başkanları da milletvekili aday adaylığı için istifa etti.

İki ilçe başkanı da istifa etti

Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu ve Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar da dün milletvekili aday adaylığı için görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı. 

Yeni il başkanı Süleyman Reyhan

İl Başkanlığına ise, Çalışkan yönetiminde İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan, geçmiş dönem il başkanlarından Süleyman Reyhan atandı. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Süleyman Reyhan, seçimler öncesi ikinci kez AK Parti Eskişehir İl Başkanı oldu. 

AK Parti Genel Merkezi'nden yapılan paylaşımda, "Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Eskişehir İl Başkanlığına Sn. Süleyman Reyhan atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı Sn. Zihni Çalışkan’a teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen il başkanımıza başarılar diliyoruz" denildi. 

Bugün saat 14.00'te AK Parti Eskişehir İl Başkalığı'nda Zihni Çalışkan'ın görevi Süleyman Reyhan'a devredeceği belirtildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@