banner163

AK Parti'li Şimşek'ten tokat gibi yanıt

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay'ın bugünkü açıklamasını eleştirip, Büyükşehir Belediyesi'ni savunan CHP İl Başkanı Recep Taşel'in sözlerine, AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten tokat gibi yanıt geldi...

SİYASET 26.03.2021, 21:53 26.03.2021, 22:10
AK Parti'li Şimşek'ten tokat gibi yanıt

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay, bugün Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i ziyaret etmiş, ziyaret sonrasında gündeme oturan açıklamalarda bulunmuştu.

Günay, "Büyükşehir'in yapmadıklarını Cumhur İttifakı yapacak" demişti 

Günay, Bakan Dönmez'in de destek verdiği ve Çifteler'de hayata geçecek proje ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde yapmadığı yolların ve hizmetlerin yapılacağını açıklamış, "Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin yapmadığı hizmetleri Cumhur İttifakı belediyeleri kendi aralarında koordineli bir şekilde yapacak. Enerji e Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez'e verdiği destek, Belediye Başkanımız Sayın Kadir Bıyık’a üretim bazlı yaklaşımı için teşekkür ederim" demişti. 

Recep Taşel: Büyükşehir 2014'ten beri toplam 1011 kilometre yol yaptı 

Milletvekili Günay'ın bu açıklamasıyla ilgili CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, sosyal medyadan bazı paylaşımlarda bulundu. Taşel, "Sn. vekilim Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 2014'ten bu yana hiçbir ayrım yapmadan 67,77 km'si Çifteler'de olan toplam 1011,15 km yol yapmıştır. 19 yıllık iktidarınızda Kuzey-Güney Çevre Yolu başta olmak üzere Ölüm Yolu olarak adlandırılan ilçe yollarımızdan hangisini yaptınız?" ifadelerine yer verdi. 

Şimşek'ten tokat gibi yanıt: Misal, Denizli 4 yılda 2000 km, Manisa 4 yılda 3000 km yapmış... 

Taşel'in bu paylaşımına AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten çok dikkat çeken bir yanıt geldi. Şimşek, Taşel'in sözlerine de yer verdiği paylaşımında, "Sn Başkanım,keşke bunları yazmadan önce kısa bir araştırma yapsaydınız. Asfalt yol için övünecek en son şehir bizimdir diye düşünüyorum Misal: Denizli belediyesi 4 yılda 2000km Manisa belediyesi 4 yılda 3000km yol yapmış Biz şehir içindeki çukurların yamanmasına bile razıyız" ifadelerine yer verdi. 

Emine Nur Günay'dan gündeme oturacak açıklama... "Büyükşehir yapmazsa Cumhur İttifakı yapar"

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@