banner163

AK Parti'nin iki profesör vekili birlikte alanda

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay ve AK Parti'nin yeni seçilen Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, AK Partili kadınlarla birlikte sahaya indi, 28 Mayıs için yoğun bir çalışma içinde.

SİYASET 23.05.2023, 16:23 23.05.2023, 16:40
AK Parti'nin iki profesör vekili birlikte alanda

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay ve AK Parti'nin yeni seçilen Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, AK Partili kadınlarla birlikte sahaya indi, 28 Mayıs için ilçe ilçe gezerek yoğun bir çalışma içine girdiler. 

Eskişehir'e gelen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ile birlikte de çeşitli programlara katılan Günay ve Gürcan, AK Partili kadınlara da 28 Mayıs için moral verdi, vatandaşların taleplerini dinledi, Cumhurbaşkanı Erdoğan için oy istedi. 

Dün yine Ayşe Keşir ile birlikte Günay ve Gürcan, Eskişehir'de kadın ve aile alanında faaliyet gösteren STK’ların temsilcileri ile bir araya geldi. 

Nemli Köyü'ndeki magnezit madenini ziyaret eden iki vekil, kadın işçilerle bir araya geldi, sohbet etti, taleplerini dinledi. 

Günay ve Gürcan ayrıca, 2005 yılında Van’da şehit olan polisimiz Mehmet Tamis’in ailesini ziyaret etti. Şehidimizi anan iki vekil şehit ailelerini asla yalnız bırakmayacaklarını, her zaman yanlarında olacaklarını dile getirdi. 

İki vekil, Ayşe Keşir ile birlikte Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki programda da kadınlarla bir araya geldi. Günay yaptığı paylaşımda, "Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hanımlarımız ve kızları ile bir araya geldik, sohbet ettik, sorularını cevaplandırdık. Sn. Ayşe Keşir 28 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a oy istedi" dedi. 

İki vekil ayrıca Eskişehir'deki kadın çiftçilerle de bir araya geldi. Sakintepe Mahallesi Muhtarlığını ziyaret eden Günay ve Gürcan, Sakintepe'deki kadın çiftçilerle de bir araya geldi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@