AK Parti Tepebaşı mahallelerle buluşuyor

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı, düzenlediği Mahalle Buluşmaları etkinliği ile projeleri vatandaşlara anlatarak fikir alışverişinde bulunuyor.

SİYASET 18.11.2021, 15:14 18.11.2021, 15:24
AK Parti Tepebaşı mahallelerle buluşuyor

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığında her hafta belirli mahalle yönetimleri ile bir araya gelerek, teşkilat içi projelerin, mahallelerin sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüşmelerin yapıldığı toplantılar yapılıyor.

İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu başkanlığında gerçekleştirilen buluşmalarda, İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Öğülmüş, Gençlik Kolları Başkanı Kerim Furkan Aksın, İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Teşkilatının katılımıyla, pandemi koşullarına dikkat edilerek gerçekleştiriliyor.

Danışma Meclisi Toplantısı havasında gerçekleştirilen Mahalle Buluşmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Çizmelioğlu, “Biz AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı olarak, kongremiz sonrası pandemi koşullarının gerektirdiği gibi programlarımızı sürdürüyoruz. Haftanın hergünü hemşerilerimizin, teşkilatımızın her bir üyesinin yanında olmak, dinlemek ve AK Partimizin ülkemize ve şehrimize kattığı değerleri anlatmak için programlarımızı sürdürüyoruz" dedi. 

Çizmelioğlu, "Bu kapsamda önce mahalle buluşmalarımızı tamamlayarak ardından 'Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantımızı yakın bir tarihte gerçekleştireceğiz.

Bugün ile birlikte üç program ile 9 Mahallemizle buluştuk. Mahalle başkanlarımız, komisyon üyelerimiz ve partililerimizin katıldığı bu buluşmalar bizim aile meclisi toplantılarımızdır. Fikirlerimizi ortaya koyarak, liderimiz, cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın davasına bir tuğla daha eklemenin gayretindeyiz.

Bizler bir dünya liderinin, dünya mazlumlarının hamiliğini yapan bir önderin davasının neferiyiz.

Bu düstur ile ilçemizin her sokağına, bu ilçede yaşayan her bir hemşerimize dokunmaya her zamankinden daha çok gayretle devam edeceğiz.

Toplantılarımıza katılan ve mahallelerimizde gayretle çalışmalarını sürdüren tüm teşkilatıma teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@