AK Parti Türkiye'de gündem yaptı... #EskişehirdeSuZammı tt oldu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin yüzde 40'lık zammı gündeme oturdu... AK Parti Eskişehir Teşkilatı ve Tanıtım ve Medya Başkanlığı'nın sosyal medya çalışması ile Eskişehir'de yapılan su zammı twitter'da trend topic oldu.

SİYASET 29.07.2022, 00:41 29.07.2022, 14:22
AK Parti Türkiye'de gündem yaptı... #EskişehirdeSuZammı tt oldu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin ESKİ Genel Kurulu'nda CHP'lilerin oyçokluğu ile suya yapılan yüzde 40 oranındaki zam ve zammın gece yarısından itibaren uygulanacak olması nedeniyle sumatikler önünde akşam saatlerinde oluşan uzun kuyruklar Eskişehir'de ve Türkiye'de gündem oldu. 

Eskişehir'de yapılan zam sosyal medyanın da gündemine otururken, zam için ret oyu veren AK Parti'nin Eskişehir İl Teşkilatı ve İl Tanıtım ve Medya Başkanlığının sosyal medya çalışması da büyük ses getirdi. #EskişehirdeSuZammı etiketi twitter'da trend topicler arasında girdi, Türkiye gündeminde üst sıralara oturdu. 

Zihni Çalışkan: Sözde halk belediyeciliği... 

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan da yaptığı paylaşımda, "Vatandaşlarımız maalesef su kuyruğu çilesinde… Algı ve popülizm bir yere kadar. Sözde halk belediyeciliği... Saat 18:00 civarı karar alınıyor ve hemşehrilerimize gece yarısına kadar kasıtlı şekilde sumatiklerde kuyruğa girmeleri revâ görülüyor. Yazık" dedi. 

Sosyal medyada bu etiketle paylaşımlarda bulunan çok sayıda vatandaş su zammına ve bu kadar sürede uygulanmasına tepkilerini dile getiriyor. 

Eskişehir'de su kuyruğu! İşte o görüntüler ve vatandaşların görüşleri.. - Detaylar için tıklayın

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@