Akçasoy'dan Gaye Usluer'e mesaj mı?

CHP'li Nuray Akçasoy'dan manidar tweet... CHP'den istifa eden Gaye Usluer'e mesaj mı?

SİYASET 05.05.2021, 12:09 05.05.2021, 18:27
Akçasoy'dan Gaye Usluer'e mesaj mı?

CHP Parti Meclisi Üyesi ve eski Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Gaye Usluer'in CHP'den istifa ettiğini açıklamasının yankıları sürüyor...

Usluer'in istifa açıklaması sonrasında, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi CHP'li Nuray Akçasoy'dan da manidar bir paylaşım geldi... 

Akçasoy'dan mesaj mı?

Nuray Akçasoy, paylaşımında, "MESAFE.. MASKE.. TEMİZLİK.." ifadelerine yer verdi. 

Akçasoy'un bu paylaşımı, Gaye Usluer'in "Bugün itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettim. Birlikte yol yürüdüğüm tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Barış Özgürlük Adalet Demokrasi mücadelesine vazgeçmeden devam edeceğim" açıklamasına bir gönderme olarak yorumlandı. 

Akçasoy ve Usluer yarışmış, Kurt Usluer'i desteklemişti 

Nuray Akçasoy ve Gaye Usluer, CHP'nin son kurultayında Parti Meclisi'ne girmek için yarışmış, Usluer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un desteğiyle Parti Meclisi Üyeliğini kazanmıştı. 

CHP'li Erdal Caferoğlu paylaştı

CHP'li Erdal Caferoğlu da dikkat çeken bir paylaşımda bulunarak, "Örgüt kazandı..????" ifadelerine yer verdi. Caferoğlu, paylaşımında CHP'nin kurultayında Gaye Usluer'in Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP İl Başkanı Recep Taşel ve Odunpazarı Belediyesi'nde de çalışan CHP'li isimlerle verdiği pozun fotoğrafını paylaştı. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@