Aşı olduğunu açıklayınca gündeme oturdu

Tepkilerin ardından açıklama yaptı...

SİYASET 16.01.2021, 09:48 17.01.2021, 19:21
Aşı olduğunu açıklayınca gündeme oturdu

AK Parti Eskişehir eski Gençlik Kolları Başkanı Av. Fatih Özata sosyal medya hesabından yaptığı aşı paylaşımıyla gündem oldu. Özata, Sağlık Bakanlığı tarafından aşı olduktan sonra gönderilen mesajı sosyal medya hesabında paylaştı. Özata, bu paylaşımının ardından sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. 

Cumhuriyet Gazetesi, "Aşı skandalları devam ediyor: AKP'li 'genç avukat' aşı olduğunu açıkladı" başlıklı haberinde şu ifadelere yer verdi: "AKP'li isimlerin 65 yaş üstü olmamasına rağmen aşılanması tepkiyle karşılanırken, AKP eski Eskişehir Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata'nın aşı olduğu ortaya çıktı."

Özata'dan açıklama

Gelen tepkilerin ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Fatih Özata, "Özel hastanelerin hizmet aldıkları birimlere de aşı hakkı tanındığı için ve şehrimizde birkaç hastanenin avukatı ve özel hastanede sürekli temaslı olduğum için aşı olmam gerekli görülmüştür. Bu durum sadece tarafıma değil hastanelerin hizmet aldığı birçok kişiye sunulmaktadır. Uygulanan aşı şahsi talebim değil, sürekli sağlık çalışanları ile temaslı olmam bakımından özel hastane yönetiminin kararıdır" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@