Atilay Dalgıç bunu hep yapıyor

CHP’nin Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç'tan büyük tepki çeken bir paylaşım daha geldi... 

SİYASET 07.05.2021, 15:02 08.05.2021, 11:52
Atilay Dalgıç bunu hep yapıyor

Eskişehir'de CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç yine tepki çeken bir paylaşımda bulundu... Dalgıç'ın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevinden alınan Zehra Zümrüt Selçuk ile ilgili paylaşımında, "Utanmıyorlar, doymuyorlar... O yüzden obezler" ifadelerine yer vermesi tepki gördü. Dalgıç'ın bir kadının fiziki durumu üzerinden böyle bir paylaşım yapması ayıplandı... 

"Bir annenin fiziki durumu ile ilgili iğrenç yorum"

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz da, Dalgıç'ın tweet'ine tepki gösterenler arasında yer aldı. Hasan Burgaz, "Twit'de ki hadsizliğe bakarmısınız!Bir bayanın, annenin fiziki durumu ile ilgili iğrenç yorumu yapan bu seviyesizler yarın anneler gününü kutlayacak! İşin en üzüntü verici durumu ise bu twiti beğenenler arasında siyasetçi Bayan da var hemde Prof!.. Yazık..." ifadeleri ile paylaşımda bulundu.

Dalgıç 2019'da da yapmıştı... Büyük tepki toplamıştı 

2019 yılında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na servis edilen Odunpazarı'nda çekilmiş bir fotoğrafta da bir kadının çöpten yiyecek topladığı iddia edilmiş, daha sonra söz konusu kadının sokak hayvanları için çöpteki yiyecekleri alan Aysun Denmir olduğu ortaya çıkmıştı. CHP Tepebaşı İlçe Başkanı ve avukat Atilay Dalgıç o zaman da bu konuda yaptığı paylaşımla büyük tepki toplamıştı. Söz konusu fotoğrafı paylaşan Dalgıç'ın, "AKP'liler bu kadını neresinden tanıyıp da hemen buldular merak ettim" sözleri büyük tepki görmüş, saygın bir avukat olarak tanınan Dalgıç'ın bu paylaşımı çok ayıplanmış kendisine yakıştırılamamıştı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@