Ayşen Gürcan'dan Seyitgazi'ye büyük müjde!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan'dan Seyitgazi'ye müjdeli haber!

SİYASET 10.08.2023, 15:02 11.08.2023, 13:18
Ayşen Gürcan'dan Seyitgazi'ye büyük müjde!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, ilçelerle ilgili çalışmalarına devam ederken, Seyitgazi ile ilgili de müjdeli bir açıklamada bulundu.

Seyitgazi'de yetkililerle bir araya gelen ve görüşen Prof.Dr. Ayşen Gürcan, Seyitgazi ilçesinin doğalgaza kavuşacağını ve Kasım ayı içinde doğalgaz verilmesinin planlandığını açıkladı.

Doğalgaz müjdesi

Çalışmaları yerinde inceleyen Ayşen Gürcan, Seyitgazililere verdikleri sözü yerine getirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Gürcan, "Yetkililer Kasım ayında doğalgaz verilmesine başlanacağını belirttiler. Biz de buraya gelerek çalışmaları yakından takip ediyoruz. AK Parti olarak verdiği tüm sözleri yerine getiren bir partinin mensuplarıyız ve üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz" dedi. Gürcan, Eskişehir'in tüm ilçelerindeki ihtiyaçlarla yakından ilgilendiklerini ifade etti. 

Toprak Mahsulleri Ofisi'ni de ziyaret etti 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, Seyitgazi ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlçedeki Toprak Mahsulleri Ofisi'ni (TMO) ziyaret eden Gürcan, burada ilgililerden çiftçinin ürünlerinin alımlarına ilişkin yürütülen çalışmalara dair bilgi aldı.

"TMO alım noktası değişti ve kapasite artırıldı"

Gürcan, TMO'nun çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu sene rekolte artışı olduğu için alımların hızlanması adına TMO alım noktası değişmiş ve kapasite artırılmıştır." ifadesini kullandı.

Ayşen Gürcan, Seyitgazi'de yaptığı irçok ziyaretten de vatandaşlarla bir araya geldi taleplerini ve isteklerini dinledi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@