Ayşen Gürcan, Kesikbaş ile Bakan Işıkhan'ı ziyaret etti

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş ve başkan yardımcıları ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı ziyaret etti.

SİYASET 19.10.2023, 12:56 19.10.2023, 13:01
Ayşen Gürcan, Kesikbaş ile Bakan Işıkhan'ı ziyaret etti

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş  ve başkan yardımcıları ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı ziyaret etti. 

TBMM'de Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve başkan yardımcılarını ağırlayan AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı da Kesikbaş ile birlikte ziyaret etti. 

"Birlikte ziyaret ettik, Eskişehir'deki ve ESO'nun üzerinde çalıştığı projeleri konuştuk"

Ayşen Gürcan ziyaretle ilgili paylaşımında, "Eskişehir Sanayi Odası Başkanımız Celalettin Kesikbaş ve beraberindeki başkan yardımcılarımızı Gazi Meclisimizde misafir ettik. Birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı ziyaret ederek, Eskişehir ve çalışma hayatı üzerine Sanayi Odamız tarafından üzerinde çalışılan projeler hakkında konuştuk. Sayın bakanımıza misafirperverliği, Sanayi Odası başkanımıza ziyaretleri için teşekkür ederim" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@