Ayşen Gürcan Seyitgazi'de: "Ekipler büyük bir mücadele veriyor, kriz masası ile takipteyiz"

Eskişehir Seyitgazi'de orman yangını ile mücadele edilen bölgeye giden AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, "Ekipler büyük bir mücadele veriyor, kriz masası ile takipteyiz" dedi.

SİYASET 23.08.2023, 22:45 23.08.2023, 22:55
Ayşen Gürcan Seyitgazi'de: "Ekipler büyük bir mücadele veriyor, kriz masası ile takipteyiz"

Eskişehir'de Seyitgazi ilçesinde öğle saatlerinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyük bir alana kısa sürede yayılan orman yangını ile mücadele akşam saatlerinde de devam ediyor. Eskişehir'deki ekiplerin yanı sıra çevre illerden ekiplerin de desteğe geldiği yangınla ilgili bölgeye ulaşan ilk milletvekili AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan oldu. Bölgede Vai Hüseyin Aksoy ve yetkililerle kriz masasında bir araya gelenve çalışmalarla ilgili bilgi alan Gürcan, yangınla ilgili çalışmaların takipçisi olduklarını ve her türlü desteği vereceklerini kaydetti. 

Gürcan yaptığı açıklamada, "Çanakkale’den sonra maalesef bir orman yangını haberi de Seyitgazi’mizden geldi. Valiliğimizin koordinesinde Eskişehir ve çevre illerden Orman İşletme, AFAD ve belediyeler başta olmak üzere ilgili kurumlarımız tüm imkanları ile sahada yangına müdahale çalışmalarına devam ediyor. Kriz masası ile iletişim halinde konuyu yakından takip ediyoruz. Orman yangınlarından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yangınların en kısa zamanda kontrol altına alınmasını temenni ediyor, büyük bir mücadele veren tüm ekiplere kolaylıklar diliyorum" dedi. 

Vali Aksoy'dan Eskişehir'deki yangınla ilgili açıklama! Detaylar için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@